Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

4 parlamentari din blocul pro-PSD votează Guvernul Cîțu

Inquam Photos / Octav Ganea
Camera Deputatilor

Parlamentarii Partidului Forţa Naţională vor vota pentru învestirea Guvernului doar dacă procedura de vot va fi la vedere, a transmis joi formațiunea. Forța Națională are 4 parlamentari care se află în relații excelente cu PSD. La votul pentru Guvernul Orban II, Forța Națională a procedat la fel ca PSD, nu a intrat în sală. Din Forța Națională fac parte parlamentarii Teodor Meleșcanu, Grațiela Gavrilescu, Marian Cucșa și Ștefan Băișanu.

  • „Contextul în care astăzi se desfăşoară votul de investitură al Guvernului de către Parlament este extrem de dificil pentru România. Pandemia coronavirusului şi presiunea imigraţiei la frontiera cu Grecia şi Bulgaria, state apropiate şi respectiv vecine cu România, încetinirea economiilor în majoritatea statelor lumii, inclusiv a României, crează o situaţie de o gravitate fără precedent.
  • Referindu-ne la ţara noastră, elementul cheie din punct de vedere politic din acest moment îl reprezintă poziţia PNL care trebuie să îşi asume guvernul pe care l-au propus şi să îi acorde încrederea în Parlament printr-un vot la vedere. În cazul în care se va accepta acest tip de vot, Partidul Forţa Naţională, prin parlamentari săi, va vota pentru învestirea Guvernului.
  • În situaţia în care PNL nu va vota propriul guvern, atunci suntem într-o eroare de raţiune şi de inţelegere a situaţiei deosebit de grave în care se găsesc cetăţenii români. Deşi propunerile pentru Guvern nu sunt cele mai bune, este de preferat să avem un guvern stabil, cu toate prerogativele, decât un guvern interimar, cu prerogative reduse”, a transmis Forța Națională, partid condus de Teodor Melescanu.

Vezi si: Game over în Parlament! Florin Roman a anunțat că PNL votează Guvernul, renunță la anticipate și pică alegerea primarilor în două tururi / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.