Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primire de gală pentru Marcelo: Fluminense pregătește o petrecere grandioasă

www.agerpres.ro
Marcelo Real Madrid

Clubul brazilian de fotbal Fluminense a anunţat că pregăteşte o mare petrecere cu ocazia prezentării fundaşului Marcelo, fosta glorie a echipei Real Madrid, ce va avea loc vineri pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, informează agenţia EFE.

"A sosit momentul să-l întâmpinăm pe Marcelo cu braţele deschise, tricolori!", a transmis clubul din Rio, unde jucătorul în vârstă de 34 de ani s-a format înainte de a ajunge la Real Madrid, notează Agerpres.

"Flu" se aşteaptă la un stadion plin, iar intrarea va fi liberă pentru membrii cotizanţi ai clubului, în timp ce pentru ceilalţi suporteri va costa între şase şi 12 reali (1,2-2,3 dolari).

Printre alte evenimente, suporterii vor asista la un concert special susţinut de rapper-ul Filipe Ret. Imediat după aceea, Marcelo, care va purta tricoul cu nr. 12, va fi prezentat publicului şi va susţine o conferinţă de presă la stadion.

Marcelo (34 ani) a semnat un contract pe doi ani cu fostul său club Fluminense, părăsind echipa Olympiakos Pireu, campioana Greciei. El a semnat un acord până în decembrie 2024 cu opţiune de prelungire până la sfârşitul anului 2025, a indicat Fluminense.

Marcelo şi-a început cariera la Fluminense. A plecat apoi în 2007 la Real Madrid, pentru care a avut 546 de apariţii timp de 15 sezoane şi alături de care a câştigat de cinci ori Liga Campionilor.

Brazilianul este cel mai titrat jucător din istoria clubului Real Madrid, cu 25 de trofee cucerite.

Marcelo, care semnase în toamna anului trecut cu Olympiakos, are 58 de selecţii în naţionala Braziliei, cu care a participat la două Cupe Mondiale, în 2014 şi 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.