Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primirea doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă de către vicepreședintele Adunării Republicii Macedonia, Goran Misovski

Guvernul Romaniei
Viorica Dancila

Aflată în vizită oficială la Skopje, prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a avut o întâlnire cu Goran Misovski, vicepreședintele forului legislativ, Adunarea Republicii Macedonia.

Cu ocazia reuniunii, cei doi demnitari au avut discuții privind întărirea cooperării parlamentare și importanța diplomației parlamentare, atât în ceea de privește amplificarea relațiilor bilaterale, cât și procesele de integrare în UE și NATO.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a adresat felicitări pentru progresele făcute în procesele de integrare europeană și euro-atlantică, făcând referire la primirea recentă a invitației de aderare la NATO și recentele concluzii ale Consiliului UE privind extinderea.

Citește și: Report record la JOKER: 4,43 milioane de euro

Premierul Viorica Dăncilă a subliniat importanța pe care viitoarea Președinție română a Consiliului UE, în primul semestru al anului viitor, o va acorda procesului de extindere a UE și a recomandat sprijin, de la nivel parlamentar, pentru adoptarea și implementarea reformelor, pentru a putea utiliza oportunitatea oferită prin ultimele Concluzii ale Consiliului UE, respectiv pentru a îndeplini condiționalitățile necesare începerii negocierilor de aderare în 2019.

Premierul român a subliniat importanța continuării dialogului între toate forțele politice la nivel parlamentar, atât în ceea ce privește procesul de reformă, cât și în ceea ce privește implementarea Acordului istoric cu Grecia, potrivit unui comunicat remis de stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.