Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul centru de vaccinare anti-COVID-19 de tip drive-through din județul Prahova se deschide joi lângă Ploieşti

Facebook.com/Emil-Boc
vaccinare, centru drive

Primul centru de vaccinare împotriva COVID-19 de tip drive-through din Prahova se deschide joi în parcarea unui centru comercial din apropierea Ploieştiului, aici urmând să funcţioneze patru fluxuri de vaccinare cu serul de la Pfizer.

Potrivit datelor comunicate, miercuri, de Prefectura Prahova, centrul va funcţiona până duminică, 30 mai, la ora 20,00, iar programul de imunizare este următorul: joi, între orele 12,00 şi 20,00, iar vineri, sâmbătă şi duminică, în intervalul 8,00 - 20,00, potrivit agerpres.ro.

Rapelul pentru cei vaccinaţi la acest drive-through se va putea face în perioada 17-20 iunie tot în parcarea centrului comercial situat în Blejoi, la ieşirea din Ploieşti spre Braşov.

"Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta în parcarea centrului comercial Ploieşti Shopping City, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate sau paşaport). Intrarea maşinilor la centrul de vaccinare de tip drive-through se va face din sensul giratoriu de pe Bulevardul Republicii, şoferii fiind direcţionaţi de echipaje de poliţie rutieră, pentru a urma traseul către punctele de registratură şi triaj şi apoi către punctul de vaccinare. (...) Persoanele vaccinate vor rămâne în zona post-vaccinare, timp de 15 minute, vor primi adeverinţă de vaccinare, după care vor părăsi parcarea, prin spatele centrului comercial, pe DJ 236", menţionează sursa citată.

Evenimentul este organizat de Instituţia Prefectului Prahova, Consiliul Judeţean Prahova, Primăria comunei Blejoi în parteneriat cu Ploieşti Shopping City, dar şi cu sprijinul Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, ISU Prahova, IPJ Prahova, IJJ Prahova, SAJ Prahova şi STS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.