Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul DECES din cauza OMICRON, în România? Este vorba despre o femeie de 75 de ani, nevaccinată şi cu multiple comorbidităţi

Sky News
Omicron Covid

O femeie de 75 de ani a murit la spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, fiind suspectată că ar fi infectată cu varianta Omicron. Pacienta nu era vaccinată şi prezenta multiple comorbidităţi, anunță news.ro.

”O pacientă, în vârstă de 75 ani, cu suspiciune înaltă de infecţie cu varianta Omicron, nevaccinată, a decedat în cursul zilei de luni. Femeia prezenta multiple comorbidităţi, respectiv diabet zaharat, obezitate, atac vascular cerebral cu hemipareză în remisie, atrofie cerebrală”, a declarat managerul spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Florin Roşu.

Până marţi, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 76.195 cazuri cu persoane infectate cu Covid, 463 dintre acestea fiind înregistrate în ultimele 24 de ore.

În ultimele 24 de ore, în judeţ s-au efectuat 41 externări şi 45 internări.

De asemenea, în acelaşi interval s-au înregistrat două decese în rândul persoanelor confirmate pozitiv, numărul total de decese ajungând în judeţul Iaşi la 2097.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.