Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul episod de iarnă pertubă grav traficul: În acest moment blocajele create de autovehiculele staţionate pe carosabil fac imposibilă intervenţia

Europa FM
CNAIR

CNAIR face apel, vineri seară, către şoferi să nu mai circule pe drumurile unde este necesară intervenţia utilajelor de deszăpezire, precizând că, din cauza maşinilor blocate pe carosabil în anumite sectoare, nu se poate interveni.

”Facem apel la toţi conducătorii auto să nu mai circule pe DN2 (E85) până când utilajele CNAIR nu vor finaliza intervenţiile. În acest moment blocajele creeate de autovehiculele staţionate pe carosabil fac imposibilă intervenţia cu material antiderapant”, a transmis, vineri, seară, CNAIR.

Sursa citată a precizatb că ”fiecare autovehicul care se adaugă coloanei deja formate între Urziceni şi Buzău măreşte sectorul de drum pe care nu se poate interveni”.

”Atragem din nou atenţia în special conducătorilor de autocamioane să nu plece la drum daca nu au anvelope adecvate, iar celor care se află deja pe DN2 să oprească pe dreapta, până se remediază situaţia”, au mai transmis oficiali CNAIR.

Aceştia au precizat că apelul este valabil şi pentru celelalte drumuri blocate de tirurile fără cauciucuri adecvate care au derapat, motiv pentru care nu pot intra utilajele să deszapezească şi să dea cu antiderapant.

La rândul lor, reprezentanţii IPJ Prahova au anunţat că în Sinaia, în zona centrală, se va restricţiona traficul rutier.

”Din cauza autovehiculelor care formeză coloane nu se poate realiza deszăpezirea cu utilaje”, au precizat poliţiştii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.