Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul europarlamentar român care salută votul PE: 'Rezoluţia este bună pentru poporul român'

parlamentul european

Rezoluţia privind statul de drept din România, adoptată marţi de Parlamentul European, "este bună pentru poporul român", pentru că îi apără pe "oamenii cinstiţi" în faţa politicienilor care "doresc să slăbească justiţia" şi "să oprească combaterea corupţiei", a declarat în plenul legislativului de la Strasbourg eurodeputatul liberal Siegfried Mureşan (PPE), în cadrul procedurii de explicare a votului. 

"Am votat astăzi în favoarea rezoluţiei privind statul de drept din România. Rezoluţia este bună pentru România, este bună pentru poporul român. Rezoluţia apără oamenii cinstiţi de politicieni din România care doresc să slăbească justiţia, să oprească combaterea corupţiei. Politicieni care doresc instituţii slabe la cheremul lor. Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, ministrul justiţiei, Tudorel Toader - toţi aceştia au eşuat", a spus europarlamentarul PNL după adoptarea rezoluţiei, conform agerpres.ro.

Un europarlamentar PSD a răbufnit după lovitura din PE: 'Suntem tratați ca o țară din Lumea a treia. Venim și demonstrăm abuzurile, dar ele sunt ignorate'


"Astăzi, Parlamentul European a votat cu o majoritate largă, cu sprijinul tuturor marilor familii europene, tuturor familiilor proeuropene, (...) această rezoluţie. Iar semnalul este următorul: Parlamentul European este alături de români, este alături de poporul român în lupta sa pentru buna guvernare, pentru justiţie, pentru valori europene", a adăugat Siegfried Mureşan. 

El a mai spus că "încercarea PSD-ALDE de a convinge Europa că 500.000 de oameni care au ieşit la proteste greşesc, iar Liviu Dragnea ar avea dreptate, a eşuat". 

"Votul covârşitor de astăzi arată foarte clar că PSD-ALDE sunt izolaţi în Europa şi nu pot obţine nimic pentru România în Europa", şi-a încheiat el discursul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.