Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul eveniment cultural important de la Palatul Elisabeta în prezența ASR Principesa Sofia: Concert de Gală susținut de Orchestra reprezentativă a MAPN

Palatul Elisabeta găzduiește concertul de gală al Ediției a XV-a a concursului de creație „Iosif Ivanovici”! Joi, 20 mai 2021, de la ora 18:00, Orchestra reprezentativă a Ministerului Apărării Naționale va susține un prim-concert cu public numeros după pandemie.

Orchestra reprezentativă a Ministerului Apărării Naționale și Corul Centrului de Instruire pentru Muzici Militare, avându-i dirijori pe locotenent-colonel Marius Șerbănescu, respectiv locotenent Daniel Metea, alături de soprana Elena Dincă-Velica și tenorul Daniel Stoica vor oferi publicului interpretări de excepție ale lucrărilor lui Iosif Ivanovici, Giuseppe Verdi, Andrew Lloyd Weber, Elvis Presley, Zequinha Abreu și Bernardo Adam Ferrero.

Rezultatele duelului celor mai talentați compozitori și orchestratori participanți la concurs se vor premia, iar publicul prezent va avea parte de un concert inedit cu lucrări în primă audiție. De asemenea, lucrări ale marilor maeștri consacrați vor delecta asistența în interpretarea Muzicii Reprezentative a Ministerului Apărării Naționale și a soliștilor invitați.

ASR Principesa Sofia a României va fi prezentă la Concertul de Gală din partea Casei Regale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.