Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul INCIDENT din ziua Summitului - Protestatarul #rezist Cristian Dide, oprit de forțele de ordine să ajungă în Piața Mare din Sibiu

breaking news stiripesurse.ro

Protestatarul Cristian Dide și câțiva reprezentanți ai Asociaţiei „Evoluţie în Instituţie” au încercat, joi, să ajungă în Piața Mare din Sibiu, unde se desfășoară summit-ul informal al șefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeană, însă au fost opriți de forțele de ordine, conform Mediafax.

Reprezentanţii Asociaţiei „Evoluţie în Instituţie” au vrut să organizeze o „adunare publică” în Piaţa Mare, nefiind de acord cu locaţia propusă de autorităţile locale, respectiv în fața Centrului Besoiu.

Protestatarul Cristian Dide și câțiva reprezentanți ai asociaţiei au încercat să forțaze cordonul forțelor de ordine din fața Centrului Besoiu, însă au fost opriți.

„Adunarea publică” urma să fie organizată pentru că reprezentanții Asociaţiei „Evoluţie în Instituţie” intenționau să arate că „sprijină valorile europene, libertatea la adunare paşnică şi cea de liberă exprimare într-o ţară puternic afectată de guvernarea PSD”.

Șefii statelor și guvernelor UE și liderii PPE, precum și Donald Tusk, Jean-Claude Juncker, Antonio Tajani și Angela Merkel, participă joi la Summitul informal al șefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeană, eveniment la care sunt așteptate decizii importante pentru viitorul UE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.