Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul lider din străinătate care reacționează la nominalizarea lui Ludovic Orban pentru funcția de premier

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Andrei Năstase

Ludovic Orban a fost propus, de președintele Klaus Iohannis, pentru a forma un nou guvern, după demiterea echipei conduse de Viorica Dăncilă. Primul lider din străinătate care îl felicită pe președintele PNL este Andrei Năstase, primarul Chișinăului.

Andrei Năstase speră că prin venirea lui Orban la Palatul Victoria triumful democrației își va face loc și la București, dar și la Chișinău.

”Vă scriu aceste rânduri în numele meu personal și al tuturor celor de care ați fost atât de aproape în ultimii ani, prin abordările publice și acțiunile dumneavoastră și ale colegilor din Partidul Național Liberal.

Citește și: E oficial! Vârsta de pensionare se va schimba- Cine sunt cei vizați

Noi, cei din Blocul ACUM, singurii mesageri onești ai dorinței poporului din Republica Moldova pentru democratizarea, emanciparea și modernizarea societății noastre, vă transmitem sincere felicitări pentru nominalizarea, de către Excelența Sa, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, la înalta și plina de responsabilitate funcție de prim-ministru al României.

Vă asigurăm de prețuirea noastră pentru tot ce ați făcut și veți face în continuare pentru Chișinău și pentru Republica Moldova, pentru triumful democrației și al valorilor acesteia, valori care au fost puse în paranteze, în ultimii ani, atât la București, cât și la Chișinău.

Citește și: Adevărul despre Dan Barna- Detalii neștiute au ieșit la iveală

Vă dorim succes și reușite în noua funcție pe care știm sigur că o veți onora prin decizii corecte și echitabile pentru fiecare cetățean al României și vă rugăm să nu uitați niciodată de cei mai loiali și mai buni prieteni pe care-i aveți în stânga Prutului.

Dorința noastră de a dezvolta proiecte comune cu administrații de succes din România este esențială și constantă și va fi potențată de faptele noastre concrete care vor putea fi măsurate imediat după finalizarea alegerilor locale din Republica Moldova.

Citește și: Victor Ciutacu, reacție dură după dezvăluirile Rise Project despre Dan Barna: E evident că liderii USR se bucură de protecție la nivel înalt

Având certitudinea că Președintele României, domnul Klaus Ioahannis, va obține un al doilea mandat de Președinte al României și având în vedere seriozitatea cu care știm că veți aborda viitorul parcurs european al României, suntem convinși că vom găsi toate soluțiile care pot apropia și mai mult Republica Moldova de spațiul economic, social, cultural, istoric și național căreia aparține de drept, de România și de Uniunea Europeană.”, e mesajul lui Andrei Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.