Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul lider PNL dispus să se alieze cu AUR: 'Eu nu exclud nicio alianţă pentru a mătura ciuma roşie din judeţ'

psnews.ro
PNL

Preşedintele filialei Vâlcea a PNL, deputatul Cristian Buican, a declarat, vineri, că nu exclude varianta ca pentru alegerile locale de anul viitor să facă alianţe cu alte formaţiuni politice, inclusiv cu AUR, unul dintre obiectivele liberalilor vâlceni fiind acela de a "mătura ciuma roşie" din judeţ.

"Partidul Naţional Liberal a hotărât la Sinaia, în Biroul Politic Naţional, că merge singur în toate alegerile de anul viitor. La nivel local putem face alianţe pentru a doborî această clică instaurată de Rădulescu (Constantin, liderul filialei PSD şi preşedinte al Consiliului Judeţean) în judeţul Vâlcea. Acesta este un obiectiv al Partidului Naţional Liberal. Eu nu exclud nicio alianţă, să ştiţi, pentru a mătura din judeţul Vâlcea ciuma roşie, de a înlătura această ciumă care a ţinut judeţul nostru pe ultimul loc în ceea ce priveşte investiţiile, salariul mediu, în care furtul din instituţiile publice e la ordinea zilei. Asta va fi o mană cerească pentru judeţul Vâlcea în acel moment", a spus liderul PNL Vâlcea, într-o conferinţă de presă.

Deputatul Cristian Buican a declarat şi că Nicolae Ciucă ar putea fi posibilul candidat al PNL la funcţia de preşedinte al României, fostul premier având o imagine destul de bună printre liberali, inclusiv cei din Vâlcea.

"În studiile făcute de Partidul Naţional Liberal, care nu au fost publicate, domnul preşedinte Ciucă are o notorietate destul de bună, dar o apreciere foarte bună a celor care îl cunosc, deci se califică un potenţial candidat pentru Preşedinţia României din partea PNL. Să ştiţi că noi facem studii pe care le folosim şi nu le dăm publicităţii neapărat. Am făcut şi în Vâlcea astfel de studii şi domnul Ciucă stă foarte bine şi în judeţul Vâlcea... Foarte bine. Nu mai bine decât oricare dintre candidaţii incluşi în sondaj, dar mai bine decât mulţi", a mai spus liderul PNL Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.