Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul lider PSD care se întâlnește cu Klaus Iohanis! Nu e Victor Ponta

Președintele ales al României are programată, luni, o întâlnire cu un lider PSD. Nu este vorba despre Victor Ponta, ci despre Corina Crețu. Ea îl va însoți pe vicepreședintele Comisiei Europene pentru locuri de muncă, creștere economică, investiții și competitivitate, Jyrki Katainen, într- o vizită oficială în România.

Vicepreședintele Katainen și și comisarul european pentru politici regionale, Corina Crețu,  vor avea o serie de întâlniri la nivel înalt cu oficiali români și vor participa, la Banca Națională a României, la conferința "Un impuls pentru investiții în Europa", precum și la o dezbatere cu studenții Academiei de Studii Economice. De asemenea, cei doi oficiali europeni vor deschide "Gala Fondurilor Structurale", eveniment în cadrul căruia vor fi premiate proiectele de succes finanțate cu fonduri europene în exercițiul bugetar 2007 - 2013.

România este primul stat membru al Uniunii Europene pe care vicepreședintele Katainen îl vizitează pentru a prezenta planul de investiții în valoare de 315 miliarde de euro anunțat de președintele Juncker la finalul lunii noiembrie.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.