Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul lucru pe care Viorica Dăncilă a ales să-l facă, după ce a primit votul de învestitură / VIDEO

Viorica Dăncilă a scăpat de emoții! A primit votul de încredere al Parlamentului și poate merge la Palatul Cotroceni pentru depunerea jurământului. 282 de parlamentari au votat în favoarea celui de-al treilea guvern al PSD în numai un an și o lună. 136 de voturi  au fost "împotrivă" şi s-a înregistrat și o abţinere. Pentru a putea trece, Cabinetul Dăncilă avea nevoie de 233 de voturi.

Imediat după aflarea rezultatului, Dăncilă a mers într-unul dintre holurile Palatului Parlamentului pentru a se fotografia cu un grup de femei din Organizația Femeilor din PSD, care au aplaudat-o. Totodată, unele dintre acestea au îmbrăţişat-o pe Viorica Dăncilă şi i-au oferit un buchet de trandafiri.

Citește și: Revenire bombă la Pro TV: O cunoscută actriță face echipă cu Cove într-un nou reality-show ce va rupe audiența

"Prezenţa voastră mi-a dat mare curaj şi încredere. Vă garantez că voi rămâne în continuare preşedinta Organizaţiei de femei şi am să vă reprezint cât pot eu mai bine. Mulţumesc mult!", le-a transmis Viorica Dăncilă colegelor sale din PSD.

Dăncilă este șefa organizației. Ea a fost însoțită de ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb.

Citește și: Eugen Teodorovici dă din casă: Va rămâne sau nu transferul contribuțiilor sociale

Elvira Şarapatin, deputat social-democrat de Gorj, a precizat că la întâlnire au venit reprezentantele tuturor organizaţiilor judeţene de femei din ţară. Acestea au asistat de la balcon la dezbaterile din plen, iar ulterior au aşteptat-o pe Viorica Dăncilă în faţa sălii pentru a o felicita.

"Este preşedinta noastră, o stimăm. Suntem alături de ea, o iubim foarte mult, este sufletul Organizaţiei de Femei PSD şi suntem convinse că acest guvern va merge mai departe gospodărit de o femeie, de o mână puternică. Ea pare mai sensibilă, finuţă, dar este un om hotărât, cu personalitate şi e foarte pricepută. Sunt convinsă că Guvernul va merge foarte bine mai departe", a declarat Elvira Şarapatin.

Citește și: Ascensiune fulger pentru un colos de pe piață: Ce retailer intră în clubul miliardarilor în euro

De asemenea, reprezentantele PSD din ţară s-au întâlnit şi cu ministrul propus pentru portofoliul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, cu vicepremierul propus pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall, cu ministrul Agriculturii, Petre Daea, cu senatoarea Ecaterina Andronescu.

Citește și: MedLife, mesaj tranșant pentru Guvern: „Dacă nu ştii să ajuţi mediul de business, lasă-l în pace!”

 

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.