Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul MESAJ al Vanessei Bryant, după moartea ȘOCANTĂ a soțului și a fiicei sale

Hollywood Life
Vanessa Bryant

Vanessa, soția legendarului jucător din NBA, Kobe Bryant, a publicat pe rețelele de socializare un comunicat în care a vorbit despre pierderea soțului și al fiicei sale, Gianna, conform Mediafax.

”Fetele mele și cu mine vrem să mulțumim milioanelor de oameni care și-au arătat sprijinul și dragostea în aceste momente de coșmar. Vă mulțumim pentru toate rugăciunile. Avem nevoie de ele. Suntem complet devastați de moartea soțului meu, Kobe – un tată minunat pentru fiicele noastre, și de a frumoasei mele, Gianna – o fiică minunată și o soră incredibilă pentru Natalia, Bianka și Capri. De asemenea, suntem îndurerate pentru familiile ce și-au pierdut, duminică, persoane apropiate. Nu există suficiente cuvinte pentru a descrie durerea noastră acum. Mă consolez cu gândul că atât Kobe, cât și Gigi, știau că sunt foarte iubiți. Am fost binecuvântați că i-am avut în viețile noastre. Mi-aș dori să fie aici cu noi pentru totdeauna. Ei au fost binecuvântările noastre frumoase ce ne-au fost luate mult prea devreme. Nu știu ce ne rezervă viața după ziua de azi și este imposibil să îmi imaginez viața fără ei. Ne trezim în fiecare zi și încercăm să mergem mai departe pentru că Gigi și Kobe ne luminează calea. Iubirea noastră pentru ei nu are margini. Îmi doresc să îi îmbrățișez, să îi sărut și să îi binecuvântez, să îi avem cu noi aici mereu. Vă mulțumim pentru că ne-ați împărtășit bucuria, durerea și sprijinul vostru. Vă rugăm să ne acordați respectul și intimitatea de care avem nevoie pentru a trece prin această nouă realitate. Vă mulțumesc pentru că vă rugați pentru noi și pentru că îl iubiți pe Kobe, Gigi, Natalia, Bianka, Capri și pe mine”, a scris Vanessa Bryant, pe pagina sa personală de Instagram.

Fostul baschetbalist se afla la bordul elicopterului său privat alături de fiica sa de 13 ani, Gianna Maria, dar şi de alte şapte persoane. Toţi cei din aeronavă au decedat, după ce elicopterul s-a prăbuşit şi a luat foc în oraşul Calabasas din California, duminică, 26 ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.