Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul ministru care face apel la concedieri în rândul bugetarilor: 'Cu siguranţă mediul privat apreciază orice posibil angajat'

fee.org
concediat concedieri

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a declarat marţi, că fiecare minister, agenţie, fiecare instituţie de nivel naţional şi local trebuie să îşi facă o analiză foarte atentă, să vadă câţi oameni livrează cu adevărat în interesul cetăţenilor români, iar cei care livrează să fie motivaţi să performeze în continuare, în timp ce cei care nu livrează, avem o criză de muncă în sectorul privat şi cu siguranţă mediul privat apreciază orice posibil angajat.

„M-aş uita foarte atent la angajaţii de la stat, câţi livrează, câţi nu livrează”, a spus ministrul Energiei, în contextul măsurilor discutate în cadrul Executivului perntru reducerea deficitului, potrivit news.ro.

Sebastian Burduja a arătat că la Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării a pus în consultare publică un proiect de reorganizare a ministerului, în care a redus aparatul cu 10 -15%.

„Cred că am fost singurul minister care am făcut chestiunea asta. Nu a mai apucat să fie adoptată de Guvern fiindcă s-a schimbat Guvernul”, a explicat el.

„Cred că fie minister, fiecare agenţie, fiecare instituţie de nivel naţional şi local trebuie să îşi facă o analiză foarte atentă, să vadă câţi oameni livrează cu adevărat în interesul cetăţenilor români. Cei care livrează să fie motivaţi să performeze în continuare, cei care nu, avem o criză de muncă în sectorul privat şi cu siguranţă mediul privat apreciază orice posibil angajat”, a mai subliniat Burduja.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.