Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul ministru care îi dă replica lui Klaus Iohannis: Cumpărătorul de case de rea-credință își continuă misiunea

Inquam Photos / Adel_Al-Haddad
bogdan trif

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a apreciat vineri că prin refuzul numirii Liei Olguța Vasilescu la Ministerul Dezvoltării și a lui Mircea Drăghici la Ministerul Transporturilor, președintele Klaus Iohannis „sabotează România”.

„Iohannis își continuă misiunea de sabotaj a intereselor României refuzând să numească doi miniștri la conducerea a două ministere cheie din Guvernul României, Ministerul Transporturilor și Ministerul Dezvoltării Regionale. După ce a încercat să tragă de timp și nu a luat act de demisiile acestor doi miniștri și de voința premierului, deși era evident pentru oricine că demisiile trebuiau aceptate, a fost nevoie de intervenția Curții Constituționale pentru a-l forța să accepte vacantarea posturilor. Mai mult, „cumpărătorul de case de rea-credință”, așa cum fost numit de o instanță judecătorească din România, pentru achiziția ilegală a unei case, Werner Klaus Iohannis a declarat cu nonșalanță că nu are nicio intenție să respecte ordinea constituțională și să numească miniștrii nominalizați de către premierul României. Cu totală lipsă de responsabilitate și logică, Iohannis a spus că și-ar fi pus echipa de la Cotroceni să gândească o analiză prin care să justifice de ce ar urma să refuze propunerile de miniștri ale premierului”, a scris ministrul Turismului, Bogdan Trif, pe Facebook.

„Ministerul Transporturilor și Ministerul Dezvoltării Regionale au dosare extrem de importante de rezolvat pe perioada Președinției Consiliului UE, iar absența miniștrilor, care trebuie să negocieze îndeplinirea sarcinilor pe perioada președinției, afectează atingerea obiectivelor României și ale Uniunii Europene . Iohannis pare să nu renunțe la misiunea de a sabota România după ce a declarat în mai multe rânduri că țara noastră nu este pregătită să-și exercite mandatul pe perioada Președinției Consiliului Uniunii Europene. Din cauza acestor declarații, românii au fost umiliți, iar premierul Finlandei a cerut public ca guvernul Finlandei să preia președinția în locul României. Îi reamintim lui Werner Klaus Iohannis că a fost ales de români să apere interesele României și nu ale străinilor, motiv pentru care îi cerem să înceteze acest joc periculos pentru țara noastră”, a conchis acesta.

Citește și: SURSE - Guvernul face prima mișcare, după ce Iohannis a refuzat numirea celor doi miniștri

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.