Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul ministru tehnocrat care ia în calcul o candidatură la parlamentare: Cioloș decide

puterea.ro
dacian ciolos

Premierul Dacian Cioloș și echipa sa de miniștri tehnocrați ar putea face pasul spre politică și ar putea candida la alegerile parlamentare. Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a explicat că se ia în calcul o asemenea decizie, dar totul depinde de Dacian Cioloș. Din explicațiile lui Ghinea înțelegem că este posibil ca Dacian Cioloș și alți tehnocrați să se afle pe lista PNL la parlamentare.

Citește și: Sebastian Ghiță îl taxează pe ministrul Fondurilor Europene: Curat murdar, Coane Ghinea

Citește și: Marian Godină, în conflict pe plajă. Toți au rămas fără replică

Citește și: Angela Merkel EXCLUDE România de la masa negocierilor: lovitură pentru Iohannis

”Cred că şi eu şi alţi colegi de-ai mei şi domnul Cioloş trăim între două stări contrare şi o extremă. Prima este de epuizare. E foarte greu să faci chestia asta, mai ales la presiunea timpului şi presiunea publică care există. De aceea sunt un om foarte obosit în momentul ăsta. Pe de altă parte, fiind în aceste poziţii simţi că poţi să faci ceva bine, să duci niște panouri solare la bătrânii care stau pe dealuri izolaţi şi atunci nu pot să neg că aş dori să existe o formulă de a continua. Dar dacă nu se întâmplă, sunt foarte liniştit, că am şi eu timp să mai citesc o carte. Nu este decizia mea. E decizia premierului Dacian Cioloş. Suntem o echipă şi nu o să fac un pas de capul meu singur”, a spus Cristian Ghinea, întrebat dacă va candida la alegerile parlamentare, în contextul în care liderii liberali i-a făcut o ofertă de a se regăsi pe listele PNL, informează Digi24.

Întrebat dacă, în cazul în care va candida, o va face cu echipa de la Palatul Victoria, Ghinea a spus: „Voi candida într-o formulă pe care o decide - sau nu o decide - Dacian Cioloş”.

Ministrul Fondurilor Europene a recunoscut că a discutat despre acest subiect cu premierul Dacian Cioloș.

„Am discutat (n.r. - cu Cioloş). Nu pot să vă spun (n.r. - care a fost răspunsul). O să aflaţi la momentul respectiv. Tot decizia lui Dacian Cioloş este (n.r. - care e momentul respectiv)”, a mai declarat Cristian Ghinea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.