Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul partid care a furat startul în campania pentru parlamentare / FOTO

partide

Guvernul a decis ca alegerile parlamentare să fie organizate pe 11 decembrie! Data nu e pe placul tuturor partidelor, iar situația e și mai complicată după ce ministrul de Interne, Petre Tobă, și-a dat demisia, în condițiile în care această instituție e cea care organizează scrutinul.

Cum luna de campanie, partidele nu mai au voie să pună bannere mari prin localități, acestea s-au reorientat și fac înainte de această perioadă ce făceau, până în acest an, în cele 30 de zile de bătălie electorală.

Citește și: Dedesubturile numirii Madalinei Puscalau in functia de purtator de cuvant la Cotroceni! Fosta prezentatoare tv a ajuns la Klaus Iohannis prin…

Primul partid care a furat startul în campanie este cel condus de Traian Băsescu, Partidul Mişcarea Populară. Oamenii PMP au pus panouri uriașe în locuri cât mai vizibile pentru cât mai mulți votanți. Un astfel de amplasament e marginea unei autostrăzi, așa cum se vede din pozele de mai jos.

De altfel, preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a declarat vineri, că partidul îşi propune un scor de 15% la alegerile parlamentare şi că deţine un 'avantaj extraordinar' comparativ cu alte formaţiuni politice.

'PMP îşi propune să obţină 15% la alegerile parlamentare în această toamnă şi este un obiectiv realist pentru că discutăm despre obiective politice pe care şi le asumă fiecare partid. Noi suntem un partid nou, care şi-a lărgit rândurile după fuziunea cu UNPR în această vară dar avem un avantaj extraordinar: că liderul partidului nostru este, la ora actuală, cel mai pregătit om politic pentru a deţine cea mai importantă funcţie în Executiv, cea de premier', a arătat Eugen Tomac.

Citește și: Care sunt cele 3 variante de ministru de interne

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.