Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul partid care își declară susținerea pentru Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria Capitalei: E nevoie de o unitate a dreptei

news.ro
Nicusor Dan

PMP va continua parteneriatul cu Nicușor Dan, spune liderul formațiunii, europarlamentarul Eugen Tomac. El sugerează că îi va oferi lui Nicușor Dan susținerea pentru a câștiga un nou mandat. „E nevoie de o unitate a dreptei. PNL a ales să meargă pe partea stângă a politicii românești”, afirmă Tomac, potrivit mediafax.

"Doresc să continuăm această coleborare, cu consilierii PMP. Am venit la primărie după ce oamenii s-au săturat de PSD. Vrem să aducem un proiect politic corect", a spus Nicușor Dan.

"Tot ce cred eu e că România are nevoie de o alternativă de dreapta la PSD și PNL. Domnul Iohannis i-a invitat pe români să voteze PNL, ca alternativă la PSD. Avem nevoie de o alternativă puternică de dreapta. PMP va răspunde la orice alternativă pe acest subiect. O să fim alături, la fel cum am fost până în prezent, alături de domnul Nicușor Dan", a spus Eugen Tomac.

„PMP are cinci consilieri generali la Primăria Capitalei. Din prima clipă, în mod constant, noi am fost alături de primarul general. Cred că e important acest aspect, pentru că electoratul de dreapta vrea consecvență și continuitate. PMP va continua acest parteneriat cu Nicușor Dan”, spune Eugen Tomac.

El precizează că nu a discutat despre înscrierea lui Nicușor Dan în PMP și nici dacă acesta va fi susținut și de colegii din USR și Forța Dreptei.

„Ceea ce ne interesează este ca proiectele noastre să le putem trece în revistă. PMP e mulțumit de parteneriatul cu Nicușor Dan Din punctul nostru de vedere e nevoie de o unitate a dreptei, pentru că PNL și PSD și-au propus să guverneze până în 2030, 2032. Din acest motiv spun că este nevoie de unitatea partidelor de dreapta, căci PNL a ales să meargă pe partea stângă a politicii românești”, încheie Tomac.

PNL Bucureşti a anunțat că îi cere primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, atingerea unor „indicatori simpli”, pe zece teme prioritare, în termen de șase luni. Printre acestea se numără investiţiile în termoficare, deschiderea circulaţiei pe Pasajul Doamna Ghica până la jumătatea acestui an, digitalizarea cel puţin a unui serviciu public important, precum amenajarea parcurilor aflate în administrarea municipalităţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.