Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul primar PSD care cere DEMISIA lui Liviu Dragnea: 'Un partid mare trebuie să fie condus de un preşedinte fără probleme de imagine'

psd sigla

Primarul Brăilei, Marian Dragomir (PSD), îi solicită public demisia preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, pe care îl consideră principalul vinovat pentru scorul obţinut de PSD la alegerile europarlamentare. 

"Dragnea, demisia! Un partid mare trebuie să fie condus de un preşedinte fără probleme de imagine, care să nu ostilizeze românii împotriva propriului partid. Eu i-am solicitat demisia lui Dragnea încă din septembrie 2018, în repetate rânduri, pentru că a reuşit să aducă ostilitate unui partid întreg prin măsurile pe care le-a luat. Astăzi nu a fost neapărat un vot împotriva PSD, ci un vot împotriva preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Din păcate, prin măsurile pe care le-a luat, prin faptul că s-a vorbit doar de legile justiţiei, a ostilizat întreaga populaţie a României. Lucrul acesta noi l-am menţionat în nenumărate rânduri, inclusiv la conferinţa de alegeri care a avut loc la Brăila şi am avut un mesaj foarte tranşant şi atunci şi acum am la fel", a declarat, pentru AGERPRES, Marian Dragomir.

Robert Turcescu pune cruce Partidului Social Democrat: 'Guvernul Vioricăi Dăncilă trebuie să DEMISIONEZE'


Primarul Brăilei a mai adăugat că dacă Liviu Dragnea făcea un pas în spate în septembrie 2018, alta ar fi fost situaţia la aceste alegeri şi că opinia sa este împărtăşită de foarte mulţi membri ai PSD Brăila. 

"Dacă făcea de atunci un pas în spate, situaţia de la aceste alegeri nu era cea de acum. Toate realizările primarilor, indiferent dacă vorbim despre un municipiu sau comună, au fost puse în umbră de singura temă care s-a abordat în această perioadă, legile justiţiei. Eu consider că preşedintele PSD trebuie să fie un om responsabil, care să înţeleagă ce vor românii de la partidul pe care îl conduce temporar, să fie un om care să aibă capacitatea economică de a lua măsuri bune, astfel încât să avem creştere economică şi să vorbim despre realizările noastre, care nu trebuie puse în umbră de legile justiţiei şi problemele unei persoane. Este opinia mea personală, pe care am spus-o de foarte multe ori, dar care este agreată de foarte mulţi membri ai PSD Brăila", a concluzionat primarul Marian Dragomir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.