Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul Revelion fără Dan Negru: Învingător neașteptat în duelul audiențelor dintre Antena 1 și PRO TV

Dan Negru

Noaptea dintre ani a fost una istorică și pentru peisajul media din România. Anul 2023 a marcat primul Revelion fără Dan Negru. Legendarul prezentator i-a explicat unui fan care l-a certat pe Facebook că nu mai face Revelioane cu ce îl poate înlocui. Acordă atenție familie tale, i-a spus Dan Negru bărbatului. Revelionul a mers însă mai departe și fără Dan Negru, iar liderii de piață Antena 1 și PRO TV s-au duelat.

Antena 1 a căştigat bătălia cu Pro TV, după o luptă strânsă pe audienţe. Pro TV - cu Protevelionul, şi Antena 1, cu un program realizat de echipa coordonată de Mona Segall.

Cifrele în intervalul de maximă audienţă (22.00-2.00) s-au dus spre două milioane de români pentru Revelionul cel neBun de pe Antena 1. Pro TV a fost aproape, informează Pagina de Media. De notat poziţionarea România TV. Postul TV a promovat Revelionul drept "transferul anului". Asta pentru că România TV a mers pe formula cu măşti, cu care câştiga an de an Dan Negru. A mers? Vedem în continuare. Un mic "spoiler": a fost locul al treilea, pe linie.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.