Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul șef de partid care explodează la aniversarea de 20 de ani a DNA: E o tragedie istorică!

Inquam Photos / Octav Ganea
Aurelian Pavelescu

Un politician din România rupe rândurile și critică DNA. La 20 de ani de la înființarea instituției care cercetează cazurile mari de corpuție, șeful PNȚCD, Aurelian Pavelescu, susține că înființarea DNA e o tragedie istorică și că niciunde în UE nu există o asemenea instituție.

Citește și: Klaus Iohannis a dat ordine Parlamentului, de la bilanțul DNA: Ăsta trebuie să fie rezultatul dezbaterilor pe legile justiției

AZI S-AU ”SĂRBĂTORIT” 20 DE ANI DE LA ÎNFIINȚAREA DNA: O TRAGEDIE ISTORICĂ!

DNA nu se regăsește în legislațiile niciunui alt stat european. S-a invocat Spania, dar acolo lucrurile sunt total diferite. A fost de la bun început o imensă eroare și fraudă la democrație și constituție: personal am avut întâlniri cu echipa de juriști spanioli în urmă cu 20 de ani, care-au implementat proiectul: AU RECUNOSCUT că instituția este anti-democratică și anti-constituțională, după ce am-avut discuții juridice tehnice și le-am explicat sistemul de drept și constituțional românesc, pe care nu-l cunoșteau - au fost păcăliți.

O instituție de represiune concepută de la bun început ca poliție politică, cu rolul de a-i pedepsi pe cei nealiniați politic și pe incomozi, dar și pentru a introduce FRICA în societate, în scopul SUPUNERII pe scară largă. AU REUȘIT, DAR CU PREȚUL DISTRUGERII DEMOCRAȚIEI, ÎNAINTE CA EA SĂ SE NASCĂ! Folosirea dreptului sau, mai bine zis, a dreptului pervertit ca armă împotriva libertății, este o crimă împotriva popoarelor!, scrie Pavelescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.