Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul senator al Puterii care recunoaște că va vota împotriva arestării lui Șova și Vâlcov

sova valcov

Un vot extrem de interesant va avea loc astăzî în Senat, pentru că DNA cere arestarea pentru senatorii PSD Darius Vâlcov și Dan Șova. Marea întrebare care frământă mințile tuturor este dacă senatorii Puterii vor încerca să-i salveze pe cei doi.

Senatorul PC, Cristiana Anghel, ne-a declarat că ea va vota cu siguranță împotriva arestării preventive, dar va da un vot pozitiv la urmărirea penală.

”Nu am votat niciodată nici pentru arestarea unui coleg, nu mi se pare normal. Da, voi vota și am votat întotdeauna pentru începerea urmăririi penale, pentru că și noi dorim să aflăm dacă omul acela este vinovat sau nu.

Nu mi se pare normal ca un om să ajungă la pușcărie înainte ca un judecător să-l fi declarat vinovat. Nu este normal!”, ne-a spus Cristiana Anghel.

Cazul senatorului PNL Corneliu Dobrițoiu, fost ministru al Apărării, a devenit studiu de caz în Senat. Procurorii au cerut, în fața instanței, 7 ani cu executare, iar judecătorii au decis să-i dea un an cu suspendare. ”Dacă omul ăsta era arestat preventiv și stătea atâtea zile în pușcărie, era normal?”, ne-au explicat senatorii.

Sub protecția anonimatului și alți senatori ai Puterii ne-au recunoscut că vor vota împotriva arestării preventive la Șova și Vâlcov. ”Nu poți să trimiți un om la pușcărie fără ca un judecător să-l fi condamnat!”, a fost replica pe care mai mulți senatori PSD și UNPR ne-au dat-o la întrebarea noastră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.