Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul sondaj în București după Starea de urgență. PNL și PSD sunt umăr la umăr. Joc tare la Primăria Generală (CURS)

sondaj

Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS) a dat publicității cel mai nou sondaj de tip Omnibus pentru Muncipiul București. Este primul sondaj realizat în Capitală după Criza Covid-19. Cercetarea sociologică arată o luptă strânsă între PNL și PSD pentru întâietate, dar și un joc foarte interesant în lupta pentru funcția de primar general al Capitalei.

Vezi și: Preşedintele Poloniei respinge educaţia LGBT în şcoli: 'Părinţii noştri nu au luptat 40 de ani împotriva comunismului pentru ca o nouă ideologie să apară'

Potrivit datelor PNL și PSD împart primul loc cu câte 30 de procente fiecare. Ele sunt urmate la mare distanță de Alianța 2020 USR+PLUS cu 17%, PMP cu 7%, Pro România cu 6% și ALDE cu 5%.

content-image

Întrebați cu cine ar vota în cazul în care s-ar forma două mari alianțe pentru a-i susține pe Gabriela Firea (STÂNGA) și Nicușor Dan (DREAPTA) în lupta pentru Primăria Generală a Capitalei, 44% susțin că ar vota pentru actualul primar general, în timp ce 40 ar pune ștampila pe candidatul susținut de PNL.

content-image

Sondajul a fost realizat în perioada 2-12 iunie pe un eșantion reprezentativ de 850 de respondenți cu o marjă de eroare de 3,4% la un nivel de încredere de 95% prin Computer Assisted Tepelhone Interviewing.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.