Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul trailer al filmului Napoleon de Ridley Scott

awardscircuit.com
regizor Ridley Scott

Epopeea istorică "Napoleon", produsă de Apple+ şi regizată de britanicul Ridley Scott, a lansat primul trailer. Joaquin Phoenix interpretează rolul celebrului împărat francez, descris ca fiind un "amant", un "tiran" şi o "legendă", potrivit news.ro.

În acest lungmetraj, Ridley Scott urmăreşte ascensiunea la putere a liderului militar francez prin prisma relaţiei sale cu soţia şi singura sa iubire adevărată, Joséphine de Beauharnais, interpretată de Vanessa Kirby.

Actorul francez Tahar Rahim, văzut în trailer, îl va interpreta pe Paul Barras, un prieten apropiat al împăratului şi fost amant al Josephinei.

Lansarea în cinematografe va avea loc în noiembrie 2023

Aşteptat pe Apple TV+, "Napoleon" va fi lansat în cinematografele franceze începând cu 22 noiembrie 2023 şi în întreaga lume datorită unui parteneriat de distribuţie între Apple şi Sony Pictures Entertainment.

După această dată, filmul lui Ridley Scott va fi disponibil pe Apple TV+ în Statele Unite, dar în Franţa nu va fi disponibil la 17 luni după lansare - în aprilie 2025 - din cauza legii privind cronologia media, care împiedică o asemenea apropiere între data de proiecţie în cinematografe şi data de distribuţie pe platforme.

Între timp, Ridley Scott lucrează deja la următorul său proiect: o continuare a filmului "Gladiator". Actorul irlandez Paul Mescal a fost deja anunţat ca succesor al lui Russell Crowe. Regizorul lucrează, de asemenea, la un nou episod din saga "Alien", ale cărui filmări au început în martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.