Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul transfer al verii pentru F.C. Barcelona

www.click.ro
FC Barcelona siglă

FC Barcelona pune la punct ultimele detalii pentru a realiza primul transfer al verii: achiziționarea fundașului central, Clement Lenglet. Jucătorul de 23 de ani a avut o contraofertă de la echipa sa, Sevilla, însă a refuzat-o și a ales să meargă la gruparea blaugrana, informează mediafax.

În luna mai 2018, apărătorul francez și-a prelungit înțelegerea cu Sevilla până în anul 2021, iar clauza lui de reziliere a fost stabilită la 30 de milioane de euro. Presa din Spania, anunță că Barcelona va plăti 35 de milioane pe jucătorul de 23 de ani, fotbalist în care catalanii au mare încredere și pe care vor să se bazeze în viitor.

Potrivit sport.es, Clement Lenglet va fi al treilea fundaș central, după Gerard Pique și Samuel Umtiti, în timp ce Varmaelen o să cadă în plan secund, iar Yerri Mina se va despărți de echipă în această vară.

Aceeași sursă a precizat că al doilea transfer al catalanilor va fi concretizat în această săptămână (2-8 iulie 2018). Plecarea lui Andres Iniesta a forțat-o pe Barcelona să caute un mijlocaș talentat, iar jucătorul de 21 de ani Arthur Melo, pare a fi pe placul grupării blaugrana. Coutinho este văzut ca înlocuitor al lui Iniesta, în timp ce "perla" echipei Gremio, brazilianul Arthur Melo, va fi următorul favorit.

Tatonările cu formația Gremio datează de la începutul primăverii 2018, când Barcelona a plătit formației 4 milioane de euro pentru a se asigura că Melo va ajunge în vară pe Nou Camp. 30 de milioane de euro mai are de achitat Barcelona pe mijlocașul brazilian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.