Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primului copil al prinţului Harry se va naște în curând - Cum l-a schimbat Maghan Markle pe prințul nonconformist

www.wsj.com
Prințul Harry Meghan Markle

Un adevărat val de "meghanomanie" a cuprins Regatul Unit al Marii Britanii în apropierea naşterii primului copil al prinţului Harry cu fosta actriţă Maghan Markle, potrivit AFP, preluată de news.ro.

Această explozie de entuziasm este rezultatul incredibilei popularităţi a ducesei de Sussex, la un an de la căsătoria cu prinţul Harry.

Meghan Markle l-a influenţat pe prinţul Harry într-o manieră pozitivă. Prinţ modern, fost ofiţer al armatei, acesta a început să practice yoga şi homeopatia, preocupări dragi soţiei sale. În faţa ostilităţii ducesei de Sussex pentru vânătoare, ducele îi frecventează mult mai rar pe aristocraţii din Gloucestershire cu care a petrecut în tinereţe în favoarea cercului, artistic şi cosmopolit, al lui Meghan.

Aceasta a redefinit rolul de prinţesă regală prin îndeplinirea misiunii de caritate aşa cum o înţelege ea. Astfel, ea l-a convins pe Harry să realizeze un documentar despre sănătatea mintală împreună cu Oprah Winfrey, care a fost prezentă la nunta celor doi.

Ducesa de Sussex a făcut schimbări şi în materie de vestimentaţie, având încredere în creaţiile prietenei sale Clare Waight Keller, designer al casei Givenchy. "Este o femeie puternică care ştie ce vrea în materie de modă", a declarat revistei Tatler cea care o consideră pe clienta sa noua Audrey Hepburn.

Citește și: Absolut HALUCINANT - Localnicii au FURAT tot ce au găsit lângă mașina în care a MURIT Răzvan Ciobanu - Oamenii au plecat cu alcool și o Biblie

Potrivit caselor de pariuri britanice, soţia prinţului Harry va naşte la începutul lunii mai o fetiţă, al cărei prenume va fi Diana.

În ceea ce priveşte prenumele copilului, "marele favorit" este cel al mamei prinţului Harry, Diana, cu 60% din totalul pariurilor, a spus Rupert Adams, purtător de cuvânt al casei William Hill.

Pariuri se fac şi în ceea ce-i priveşte pe viitorii naşi ai bebeluşului, printre favoriţi fiind soţii Clooney, soţii Beckham, Serena Williams, Elton John şi Oprah Winfrey.

Bebeluşul ar putea să se nască "săptămâna viitoare" (29 aprilie - 5 mai), potrivit caselor de pariuri. Cota sa este în prezent de 1/5, contra "unei cote de 7/2 pentru o naştere în cursul weekendului", a precizat pentru AFP Alex Apati, purtător de cuvânt al casei Ladbrokes.

Cei care au pariat au mizat, în general, 4 lire sterline (4,65 euro). Potrivit lui Rupert Adams, acest lucru înseamnă o sumă de aproape 5 milioane de lire sterline (5,8 milioane de euro) pe piaţa totală a pariurilor din Marea Britanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.