Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prințul Charles își continuă vizita: Moștenitorul Casei Regale a fost primit de Grindeanu - VIDEO

www.agerpres.ro
Prințul Charles Sorin Grindeanu

Prințul de Wales a fost primit joi, la Palatul Victoria, de premierul Sorin Grindeanu. Prințul Charles a sosit la sediul Guvernului la ora 11,55, fiind întâmpinat de prim-ministrul Grindeanu.

Șeful Executivului l-a așteptat pe Prințul Charles pe scările Guvernului, cei doi intrând împreună în Holul Central al Palatului Victoria unde înalții oficiali și-au strâns mâinile și au făcut fotografii oficiale.

Premierul și Prințul Charles au o întâlnire bilaterală, care este prevăzut să dureze aproximativ 40 de minute.

Din delegația care îl însoțește pe Prințul de Wales la Palatul Victoria face parte și ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell.

Citește și: Sorin Grindeanu reacționeză, după ce s-a spus că a primit un TO DO LIST de la americani

Întâlnirea are loc în cea de-a doua zi a vizitei oficiale pe care Prințul Charles o efectuează în România, după vizita pe care moștenitorul Coroanei Britanice a făcut-o la Muzeul Satului.

Vizita oficială a Prințului Charles în România a început miercuri, când Alteța Sa Regală a depus o coroană de flori la Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol I.

Tot miercuri, Prințul de Wales a fost primit, la Palatul Cotroceni, de președintele Klaus Iohannis, care l-a decorat cu Ordinul Național "Steaua României" în Grad de Mare Cruce, în semn de "prețuire pentru activitatea în România și pentru promovarea imaginii acesteia în lume".

Vizita oficială a Prințului Charles în România se va încheia vineri.

Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, declara săptămâna trecută într-un interviu acordat AGERPRES că vizita Prințului Charles, un mare prieten și admirator al României, reprezintă celebrarea forței legăturilor dintre cele două țări.

''Cred că acesta este mesajul principal: că vizita Alteței Sale reprezintă celebrarea modalităților, de o diversitate imensă, prin care oamenii și organizațiile din România și Marea Britanie colaborează pentru a face lucruri bune'', preciza Brummell.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.