Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prințul moștenitor al Arabiei Saudite a pus ochii pe Manchester United: Planurile lui Mohammad bin Salman Al Saud

www.worldsoccer.com
manchester united

Prințul moștenitor al Arabiei Saudite, Mohammad bin Salman Al Saud, este pregătit să devină acționar la clubul de fotbal Manchester United, potrivit Mediafax.

Tratativele dintre cele două părți nu sunt noi. În 2018, prințul a dorit să încheie tranzacția, dar totul a picat după ce jurnalistul Washington Post, Jamal Khashoggi, a fost ucis. Jurnalistul era un aprig contestatar al regimului din Arabia Saudită.

Totuși, acum Mohammad bin Salman Al Saud este pregătit să facă o nouă ofertă, după ce în trecut a propus 4.5 miliarde de euro. Prințul va încerca o altă strategie pentru a pune mâna pe „diavolii roșii”.

Conform The Sun, Kevin Glazer, unul dintre acționari, e pregătit să-i cedeze lui Mohammad bin Salman Al Saud 13% dintre acțiunile de la club, procentul fiind evaluat la 313 milioane de euro.

CITEȘTE ȘI: Elimină nisipul de la rinichi înainte de a fi nevoie de operație! Plantele care curăță rinichii

În schimb, Mohammad bin Salman Al Saud are în față un nou impediment, întrucât și ceilalți membri Glazer (n.r. – Bryan, Edward, Darcie, Avram și Joel) trebuie convinși.

Familia Glazer a cumpărat Manchester United în urmă cu 14 ani pentru 790 de milioane de lire, iar acum clubul e evaluat la peste 3.5 miliarde de euro. Finanțatorii mai au în proprietate și echipa din NFL, Tampa Bay Buccaneers.

Cuvântul în privința tranzacției a fost luat și de vicepreședintele lui Manchester United, Ed Woodward, care a dezmințit informația: „Din câte știu, nu au fost discuții despre vânzarea clubului sau ceva asemănător. Noi ne facem planuri pe termen lung. Suntem puternici din punct de vedere financiar”, a declarat oficialul pentru The Sun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.