Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Principalul eşalon din fotbal a devenit Superliga - Parteneriatul cu Superbet, prezentat înaintea tragerii la sorţi a programului noului sezon

superliga

Principalul eşalon din fotbalul românesc a devenit Superliga, ca urmare a unui parteneriat încheiat cu Superbet şi prezentat într-o conferinţă de presă, înainte de tragerea la sorţi a noului sezon, potrivit news.ro

“Mă bucur foarte mult că Superbet s-a îndreptat către noi. Sperăm să fie de bun augur acest parteneriat. Sper din tot sufletul să fie toţi conştienţi că atunci când o firmă ca Superbet vine sponsor îi obligă şi pe dânşii (n.r. – echipele). Sperăm să fie de bun augur acest parteneriat şi să avem un fotbal mai de calitate”, a declarat preşedintele LPF, Gino Iorgulescu.

“Este primul sezon în care VAR-ul va opera la toate meciurile din Liga 1. Avem şi o minge nouă. Sper ca împreună să facem din Superliga cea mai importantă competiţie de fotbal din România, aşa cum este, şi să reuşim să creştem atât audienţele pe stadioane, un obiectiv principal pentru noi, cât şi audienţele din zona tv. Parteneriatul este pe doi ani de zile, suma este 28 de milioane de euro, pe care o plătim noi Ligii pentru drepturile tv şi comerciale”, a explicat şi Orlando Nicoară, directorul general al eAD.

Parteneriatul este între eAD - deţinătorul drepturilor de transmisie şi retransmisie a celei mai valoroase competiţii sportive din România, Liga Profesionistă de Fotbal - structura sportivă a cluburilor din prima ligă şi Superbet, operatorul numărul 1 din industria de betting & gaming în România.

Colaborarea va presupune mult mai mult decât un proces de branding şi de naming, cele trei entităţi îmbrăţişând oportunitatea de a pune în valoare expertiza tehnologică şi inovaţiile Superbet în interesul fotbalului românesc şi al suporterilor săi superpasionaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.