Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Principalul suspect de uciderea pădurarului din Maramureş, trimis în judecată

judecator justitie

Procurorii Parchetului General au dispus, joi, trimiterea în judecată a bărbatului suspectat de uciderea pădurarului din Maramureş, care l-a surprins în timp ce sustrăga lemne. Bărbatul este acuzat de ”ultraj în modalitatea omorului săvârşit asupra unui funcţionar aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, tâlhărie calificată şi uz de armă fără drept”, potrivit news.ro.

”Procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus trimiterea în judecată a unui inculpat, în stare de arest preventiv, pentru comiterea în concurs real a infracţiunilor de ultraj în modalitatea omorului săvârşit asupra unui funcţionar aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, tâlhărie calificată şi uz de armă fără drept”, a transmis, joi, Parchetul General.

Procurorii precizează că, în data de 16.10.2019, în jurul orei 19.45, ”în condiţii de noapte, în timp ce se afla în Pădurea Rogozului – Valea Hotarului, situat în raza oraşului Târgu Lăpuş – sat Rogoz, judeţul Maramureş, în scopul sustragerii de material lemnos, în contextul depistării sale în flagrant de către victimă, pădurar în cadrul Ocolului Silvic Strâmbu Băiuţ, judeţul Maramureş, pentru a-şi asigura scăparea, dar şi pentru păstrarea bunului sustras, inculpatul a ucis victima prin împuşcare cu arma aflată în acel moment în posesia şi dotarea pădurarului”.

Cauza a fost soluţionată cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Rechizitoriul împreună cu dosarul cauzei au fost înaintate Tribunalului Maramureş.

Pădurarul Liviu Pop din Maramureş, în vârstă de 37 de ani, tatăl a trei copii, a fost împuşcat în timp ce încerca să împiedice tăierea ilegală de arbori, iar trupul său, care a fost aruncat într-o râpă, prezenta numeroase urme de agresiune fizică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.