Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Principesa Margareta: Vă arătați iubirea pentru Rege fiind patrioți

Regele Mihai principesa Margareta

Principesa Margareta a afirmat, sâmbătă seară, la Castelul Peleș, în discursul susținut în fața invitaților că cel mai bun mod prin care ne putem arăta iubirea și respectul față de rege este să fim patrioți.

"Nu consider această seară drept o aniversare personală, ci o ocazie de a ne arăta cu toții atașamentul față de rege și coroană. De altfel, sunt mândră să spun că în ziua de 26 martie noi sărbătorim proclamarea Regatului României. Majestatea Sa dorește ca întreaga societate să fie solidară în sărbătoarea celor 150 de ani de la fondarea Casei Regale a României și a statului român modern. (...) Cel mai bun fel de a ne arăta iubirea și respectul pentru rege este să fim patrioți, să dovedim înțelegere și conștiință civică, să ne respectăm unii pe alții. Să arătăm pe 10 mai că sărbătoarea națională a independenței și suveranității noastre se află în inima noastră", a spus principesa în discursul său.

De asemenea, aceasta a îndemnat la rugăciune pentru ca regele Mihai "să nu sufere și să aibă zile liniștite".

Casa Regală a organizat, sâmbătă, la Castelul Peleș, o serie de manifestări dedicate aniversării principesei Margareta și împlinirii a 135 de ani de la Proclamarea Regatului României, la care au participat premierul Dacian Cioloș și vicepremierul Vasile Dâncu alături de alți invitați, informează agerpres.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.