Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prins iar fără mască! PSD, după ce Vlad Voiculescu a greșit tema discuțiilor la o întâlnire cu omologii săi: 'Ne-a făcut de râs la nivel european. Demisia!'

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost recent protagonistul unui episod jenant. Într-o întâlnire online cu omologii europeni, acesta a fost prins nepregătit, motiv pentru care a invocat probleme tehnice. Ulterior, când i s-a dat din nou cuvânt, a greşit tema dezbaterilor. În plus, ministrul nu a purtat mască, deși era însoțit de o colegă din minister, care purta mască.

PSD îl acuză pe Vlad Voiculescu că a greșit tema discuției în timpul unei întâlniri cu miniștrii europeni ai sănătății. „Din cauza unor astfel de oameni incapabili nu avem proiecte serioase pe sănătate din bani europeni prin PNRR sau programul EU4Health”, spun social-democrații.

Citește și: Marcel Ciolacu, ieșire-fulger: ‘Este momentul ca demnitari Voiculescu și Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor obișnuiți, să zboare din funcții!’

„Ministrul USR-PLUS, Vlad Voiculescu, ne-a făcut de râs la nivel european. După ce a crezut că îi păcălește pe ceilalți miniștrii europeni ai sănătății, invocând probleme tehnice deși nu urmărea de fapt ședința, Voiculescu a greșit și tema discuțiilor. Toți ceilalți miniștrii au vorbit pe scurt de Planul European privind Combaterea Cancerului, tema reuniunii, în timp ce Voiculescu a vorbit mult și degeaba despre pandemie, subiect ce era programat pentru a doua zi”, au scris joi seara pe Facebook reprezentanții PSD.

Social-democrații șpun că aceasta este motivul pentru care România pierde oportunități de finanțare și cer demisia ministrului Vlad Voiculescu.

„De aceea nu contăm la Bruxelles. Acesta este motivul pentru care pierdem oportunități europene de finanțare în contextul pandemiei. Din cauza unor astfel de oameni incapabili nu avem proiecte serioase pe sănătate din bani europeni prin PNRR sau programul EU4Health. Un singur cuvânt: Demisia”, au mai scris reprezentanții PSD pe rețeaua de socializare.

Citește și: Vlad Voiculescu: ‘Nu o să dăm nimănui un premiu pentru că se vaccinează. Suntem în stare de război cu acest virus’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.