Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prințul Harry și Meghan Markle ar încerca să-și formeze o familie regală 'alternativă' (biografă regală)

smartradio.ro
Harry și Meghan Markle

Biografa regală din Marea Britanie, Angela Levin, a afirmat că prințul Harry și Meghan Markle 'încearcă să creeze o familie regală alternativă, woke', prin „grandoarea și fastul care îi înconjoară”, relatează publicația DailyMail.

Levin, comentator regal și autoare a mai multor biografii despre membri de rang înalt ai familiei regale, a declarat pentru FEMAIL că ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, simte o „amărăciune enormă” pentru că nu a reușit să „modernizeze” familia.

Acest lucru vine după ce Harry, 37 de ani, și Meghan și-au anunțat prin intermediul purtătorului lor de cuvânt întoarcerea în Marea Britanie în luna septembrie pentru a vizita două organizații de caritate, mergând totodată în Germania pentru un eveniment de comemorare a unui an până la Jocurile Invictus de la Dusseldorf.

Comentând știrea, Levin a afirmat că cei doi sunt „foarte hotărâți să arate că drumul lor este cel mai bun'.

Ea a spus: "M-am gândit de mult timp că Harry și Meghan încearcă să creeze o familie regală lată alternativă la familia regală, la grandoarea și fastul care îi înconjoară. Când au mers în America, când au mers la Națiunile Unite, și nu doar ca cineva care este interesat și curios și unul dintre noi, dar cu bune acreditări. Sunt oameni care sunt foarte hotărâți să arate că drumul lor este cel mai bun. Și cred că Meghan, căreia nu-i place să piardă, îi place să câștige, simte o amărăciune și un resentiment enorm față de Familia Regală pentru că nu a lăsat-o să modernizeze Familia Regală.”

Biograful regal a continuat: 'S-ar putea să mă înșel, sper că da, dar impresia este că nu vor să fie membri ai familiei regale și totuși se agață foarte, foarte tare de titlurile lor. Când Meghan merge undeva, își folosește întotdeauna titlul regal. Acum, de ce să faci asta dacă de fapt nu-ți place familia regală și ai vrut să te împuști de ea? Așa că de aceea cred că există un mare complot și un plan pentru a arăta cât de îngrozitoare este [familia regală]. Și cred că în cărțile Prințului Harry și în acel interviu teribil cu Oprah Winfrey, a fost încercarea de a dărâma Familia Regală și monarhia.”

În altă parte, Levin a susținut că prințul William, în vârstă de 40 de ani, va dori să-l evite pe Harry până când va avea ocazia să citească memoriile fratelui său mai mic

Levin a declarat că prințul William și Kate, în vârstă de 40 de ani, probabil că vor aștepta să vadă ce spune Harry în viitoarele sale memorii, care vor fi lansate în această iarnă, înainte de a vindeca orice fisură.

Pe 5 septembrie, ducele și ducesa de Sussex se vor deplasa la Manchester pentru summitul One Young World, care reunește tineri lideri din peste 190 de țări. Meghan va ține discursul principal în cadrul ceremoniei de deschidere.

Cuplul se va îndrepta apoi spre Germania pentru un eveniment de comemorare a unui an până la Jocurile Invictus la Dusseldorf, pe 6 septembrie, înainte de a se întoarce în Marea Britanie pentru WellChild Awards la Londra, pe 8 septembrie, unde prințul Harry va ține un discurs.

Este prima dată când cuplul se va afla în Marea Britanie de la sărbătorirea Jubileului din iunie, când au păstrat un profil scăzut. Ei au vizitat-o și în aprilie, când s-au întâlnit în secret cu Charles și regina în drum spre Olanda.

Frații Prințul William și Prințul Harry nu au mai vorbit față în față de când au dezvelit o statuie a mamei lor decedate, Diana, Prințesa de Wales, vara trecută.

Ducele de Cambridge și familia sa se vor muta de la Palatul Kensington la Adelaide Cottage, la doar zece minute de mers pe jos de Castelul Windsor, la sfârșitul acestei luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.