Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prinţul de Wales a fost celebrat în cadrul unei recepţii speciale la Bucureşti

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Prințul Charles

Prinţul Charles a fost celebrat, joi seară, la Bucureşti, în cadrul unei recepţii oferite în onoarea Alteţei Sale Regale în a doua zi a vizitei oficiale în România. Printre participanţii la recepţie s-au numărat premierul Sorin Grindeanu, ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi Principesa Marina Sturdza.

Prinţul de Wales a fost întâmpinat de ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, de Aura Woodward, director executiv al Fundaţiei Prinţul de Wales în România, şi de Aykut Korkmaz, CEO Hotel Hilton. Ambasadorul Marii Britanii a subliniat că scopul evenimentului este acela de a evidenţia relaţiile româno-britanice. Diplomatul s-a referit la vizita pe care Prinţul de Wales o face în România.

"Scopul vizitei este de a sărbători legăturile foarte strânse între Marea Britanie şi România", a spus ambasadorul Brummell la începutul evenimentului. Recepţia de la Athenee Palace Hilton din Capitală a fost co-organizată de Paul Brummell şi Aura Woodward pentru a celebra activitatea Fundaţiei Prinţul de Wales în România. Printre invitaţi s-au mai numărat reprezentanţi ai organizaţiilor britanice care lucrează pentru protejarea copiilor şi a mediului în România, ai Bisericii Anglicane, ai unor companii britanice, ai Camerei de Comerţ Româno-Britanice, ai ONG-urilor specializate pe problemele rromilor sau ale justiţiei, precum şi oficiali români, conform Agerpres.

Prinţul de Wales a vorbit cu fiecare invitat în parte la acest eveniment special. Vizita oficială a Alteţei Sale în România se încheie vineri. Fundaţia Prinţul de Wales este o filială a Fundaţiei Caritabile Prinţul de Wales din Marea Britanie, înfiinţată de Alteţa Sa Regală cu scopul de a-şi extinde activitatea caritabilă şi în România. Misiunea Fundaţiei Prinţul de Wales este conservarea patrimoniului arhitectural, cultural şi natural în România. Principalul obiectiv este oferirea de oportunităţi de dezvoltare, pentru ca localnicii să aibă mai multe şanse de angajare sau să îşi deschidă mici afaceri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.