Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prințul Harry și Megan Markle AU MINȚIT grosolan în interviul dat lui Oprah Winfrey: Analiza făcută de presa britanică

REUTERS
Prințul Harry Meghan Markle interviu

Interviul acordat de Prințul Harry și Meghan Markle pentru Oprah Winfrey a surprins si a indignat în egală măsură. Dezvăluirile și acuzațiile făcute de  Ducii de Sussex i-au „șocat” pe membrii Familiei Regale Britanice, care, încă, nu au acordat o declarație oficială. Daily Mail a supus la test acuzațiile făcute de cei doi și a scos la iveală o serie de infomații care denotă o lipsă de coerență din partea celor doi. Totodată, au fost prezentate dovezi care infirmă acuzațiile orientate către Familia Regală.

Meghan nu a cercetat niciodată Familia Regală înainte de a se alătura

Meghan Markle: „Nu am făcut nicio cercetare despre ce ar însemna asta. Nu mi-am căutat niciodată soțul online.”

Afirmația lui Meghan că nu  căutat informații despre Harry și nici despre Familia Regală înainte de a intra în relație este în contradicție cu afirmațiile făcute în biografia cuplului.

Deși Ducii de Sussex susțin că nu au contribuit la Finding Freedom, ea a fost scrisă de jurnaliștii Omid Scobie și Carolyn Durand, care spun că lucrarea a fost impecabil de bine documentată, cu informații de la oameni apropiați cuplului.

Înainte de prima lor întâlnire la Dean Street Townhouse în 2016, autorii scriu: „În mod firesc, ambii participanți la „blind date” și-au făcut temele cu o căutare aprofundată pe Google. Harry, care a descoperit-o pe Meghan pe rețelele de socializare, a fost interesat. ”

Se pretinde că un prieten ar fi atenționat-o pe Meghan, spunând: „Ar putea fi o nebunie ... vei fi cea mai dorită femeie”.

Ducesa a spus că „nu a făcut nicio cercetare” asupra monarhiei, „nu a înțeles pe deplin care este treaba” și nu a crescut „știind multe despre Familia Regală”.

Prietenii ducesei o contrazic,  dezvăluind că a fost fascinată de regalitate în tinerețe. Ninaki Priddy, care a fost domnișoara de onoare a lui Meghan la prima nuntă cu Trevor Engelson, a spus că prietena ei a fost „întotdeauna fascinată de Familia Regală. Vrea să fie prințesa Diana 2.0 '.

Harry și Meghan au fost de fapt căsătoriți în secret cu trei zile înainte de ceremonia Windsor de către Arhiepiscopul de Canterbury

Meghan Markle: „Știi, cu trei zile înainte de nunta noastră, ne-am căsătorit. Nimeni nu știe asta ... L-am sunat pe Arhiepiscop și tocmai am spus: „Uite, acest lucru, acest spectacol este pentru lume, dar ne dorim unirea între noi”.

Căsătoriile Bisericii Angliei necesită cel puțin doi martori, iar publicul trebuie să aibă, de asemenea, acces nerestricționat la clădire în timpul oricărei ceremonii de căsătorie pentru a permite obiecții valabile împotriva căsătoriei.

La vremea respectivă, cuplul locuia în incinta Palatului Kensington, iar reședința lor este interzisă publicului.

Un cuplu care este deja căsătorit legal nu poate alege să se recăsătorească, cu excepția cazului în care există vreo îndoială cu privire la validitatea căsătoriei anterioare.

Reverendul David Green, vicar al Sf. Maria, West Malling și Rectorul Sf. Mihail, Offham, a spus că este imposibil să fi avut două nunți, adăugând: „Cred că Arhiepiscopul trebuie să clarifice ce s-a întâmplat sau nu cu trei zile înainte. '

Aceasta înseamnă că una dintre cele două ceremonii a fost mai probabil doar un schimb de jurământuri decât o nuntă recunoscută legal.

Meghan Markle: „Am fost redusă la tăcere”

Meghan a spus că a fost „redusă la tăcere” de către instituție. Toată lumea ar fi primit o directivă foarte clară, din momentul în care l-a cunoscut pe Harry, să spună „Fără comentarii”.

În ziua în care și-au anunțat logodna, Meghan și Harry au acordat un interviu îndelungat  lui Mishal Husain de la BBC, deși ducesa s-a plâns după aceea că jurnalistul nu a fost „suficient de cald”.

În turneul lor din Africa de Sud, i-au acordat interviuri lui Tom Bradby din ITN, când Meghan i-a spus memorabil: „Nu mulți oameni au întrebat dacă sunt bine”.

Surse din apropierea Familiei Regale au subliniat faptul că Harry și Meghan înșiși au „înțeles” atunci când a venit vorba de publicitate, decidând organizațiile caritabile să sprijine, ce misiuni să continue și ce mass-media să acorde interviuri.

Meghan a acuzat Familia Regală că a negat dreptul ce i se cuvenea prin naștere lui Archie

Meghan Markle: „Ideea primului membru de culoare din această familie, nefiind titlată în același mod în care ar fi alți nepoți ... Nu este dreptul lor să o ia”

Archie nu avea dreptul din naștere pentru a fi prinț, dar ar putea deveni unul atunci când Charles va ajunge pe tronul Angliei.

Copiii lui William și Kate au titlul de „Alteță Regală” și sunt numiți prinți și prințese, iar Archie nu, Acest lucru provine dintr-o hotărâre de mai bine de 100 de ani.

În 1917, regele George al V-lea a emis un ordin scris  potrivit căruia numai descendenții regali care se află în linia directă de succesiune ar putea fi prinți și să primească titluri de „Alteță Regală”.

Ajutor pentru starea lui Meghan

Meghan spune că a cerut în zadar ca Palatul să-i ofere ajuter privind starea sa mentală

Simțind că „pur și simplu nu mai dorea să mai fie în viață” în ianuarie 2019, Meghan a spus că „a mers la instituție și am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor”, dar a fost refuzată pentru că „nu”. să nu fie bine pentru instituție ”.

Ducesa a susținut: „M-am dus la resurse umane și am spus:„ Eu chiar am nevoie de ajutor ”, dar HR nu a putut face nimic pentru că nu era un membru al personalului plătit.

Un membru din interior a subliniat că există resurse umane pentru angajații Palatului, în timp ce membrii familiei au un birou privat pentru a aranja totul, de la rezervarea unei vacanțe până la stabilirea unei întâlniri medicale.

Între timp, Harry a spus că îi este rușine să recunoască familiei sale că Meghan are nevoie de ajutor și, prin urmare, nu le-a vorbit.

Kate a făcut-o pe Meghan să plângă înainte de nunta ei cu Harry

Răspunzând afirmațiilor că a redus-o pe Kate la lacrimi, Meghan a spus: „Nu, nu. S-a întâmplat inversul”.

Rapoartele despre tensiunile dintre ducese înainte de nuntă au apărut pentru prima dată în noiembrie 2018, când surse apropiate celor doua au susținut că Meghan a fost nemulțumită de rochiile pentru domnișoarele de onoare.

Unii au spus că este un dezacord cu privire la faptul dacă domnișoarele de onoare ar trebui să poarte dresuri, iar Meghan ar fi crezut că nu ar trebui.

Alte rapoarte spuneau că rochia prințesei Charlotte nu se potrivea, ceea ce înseamnă că trebuia programată o alta probă.

O sursă spunea atunci: „Kate tocmai a născut al treilea copil, prințul Louis, și se simțea destul de emoționantă”.

În timpul interviului acordat lui Oprah, Meghan a negat categoric rapoartele și a susținut că Kate a fost cea care a supărat-o.

Cuplul a acuzat membrii Familiei Regale de rasism

Meghan Markle: „Au existat îngrijorări și conversații cu privire la cât de închisă ar putea fi pielea lui Archie atunci când se naște ”

Harry și Meghan au spus că nu vor dezvălui niciodată persoana care a făcut aceste comentarii.

Cu toate acestea, Oprah a dezvăluit că Harry a confirmat că nu este nici regina, nici prințul Philip.

Deși în prezent nu comentează cu privire la conținutul interviului, este apraope sigur că Palatul Buckingham va nega sugestiile de rasism instituțional.

Ar putea lansa o investigație - așa cum au făcut cu pretențiile de intimidare.

Harry nu a mai primit ajutor punct de vedere financiar

Prințul Harry : „Familia mea m-a întrerupt literalmente din punct de vedere financiar și a trebuit să-mi permit securitatea pentru noi”

Când Harry și Meghan și-au anunțat intenția de a se retrage, au spus că vor să fie „independenți din punct de vedere financiar”.

Înainte de a tăia legăturile, 95% din banii lor provineau din veniturile prințului Charles din Ducatul Cornwall și 5% din grantul suveran finanțat de contribuabili.

Prinții William și Harry au primit cea mai mare parte a averii de 13 milioane de lire sterline lăsată de mama lor, prințesa Diana. De asemenea, se crede că lui Harry i-au rămas milioane de mama reginei.

Meghan nu a mai văzut-o pe Samantha Markle de aproape 20 de ani

Meghan Markle: „Ultima dată când am văzut-o trebuie să fi avut cel puțin 18, 19 ani”.

În timpul interviului, Meghan  spune s-a distanțat de sora ei vitregă Samantha, despre care a menționat că nu o cunoaște și că ea a crescut ca „singur copil”.

O fotografie din 2008, din  urmă cu 13 ani , o arată pe Meghan cu Samantha la absolvire.

Meghan a trebuit să predea pașaportul, cheile și permisul de conducere către asistenții regali

Meghan Markle: „Când m-am alăturat acelei familii, a fost ultima dată când mi-am văzut pașaportul, permisul de conducere, cheile - toate acestea sunt predate.”

Seniorii din Familia Regală sunt adesea văzuți conducând ei înșiși și se crede că nu au existat niciodată pretenții anterioare că un membru al Familiei Regale să nu fie în posesia cheiilor și pașapoartelor deținute.

Echipa de presă a lui Meghan nu a apărat-o când „lucrurile nu erau adevărate”

Oprah a întrebat-o pe Meghan despre poveștile potrivit cărora a făcut-o să plângă pe Kate, spunând: „Așadar, tot timpul când au fost poveștile despre Kate, știai tot timpul și oamenii din jurul tău știau că asta nu era adevărat”. Meghan a răspuns: „Toată lumea din instituție știa că nu este adevărat”. Iar Oprah a spus: „Deci, de ce nu a spus cineva asta?” Meghan a spus: „Este o întrebare bună”.

Corespondentul de duminică Mail on Sunday, Emily Andrews, a declarat că echipa de presă a lui Meghan a apărat-o de fapt de poveștile neadevărate, spunând că acest lucru „nu este corect”.

Emily Andrews a spus că a interacționat cu o echipă de presă care i-a apărat pe Ducii de Sussex „din nou și din nou și din nou.”

Palatul a mințit pentru a proteja ceilalți membri ai Familiei Regale

Meghan Markle: „Am ajuns să înțeleg că nu numai că nu eram protejată, ci că erau dispuși să mintă pentru a proteja ceilalți membri ai familiei, dar nu erau dispuși să spună adevărul pentru a mă proteja pe mine și pe soțul meu”.

Cuplul a simțit în mod clar frustrarea, cu o oarecare justificare, față de aparatul PR de la Palat, care uneori era reticent să „lupte împotriva fiecărui foc mic”, așa cum a spus o sursă.

Dar Palatul a stat ferm în fața mai multor povești despre care cuplul a insistat că nu sunt adevărate, ceea ce a dus la faptul că mass-media nu le difuzează.

Ducesa s-a plâns că „nu este protejată”, însă surse de la Palat au dat spus că ducesa a fost lăsată să se descurce singură, sugerând că propriii ei asistenți ar fi avut nevoie de protecție împotriva formelor de agresiune - lucru pe care îl neagă intens.

Lui Meghan i s-a interzis să iasă la masă cu prietenii ei

Meghan Markle: „Îmi amintesc atât de des că oamenii din Firmă spuneau:„ Ei bine, nu poți face asta pentru că va arăta așa. Nu poți ... așa că, chiar, „Pot să mă duc să iau prânzul cu prietenii mei?” - Nu, nu, nu.  Ești peste tot. Cel mai bine ar fi să nu ieși la prânz cu prietenii tăi”

Meghan pare să vorbească despre o perioadă de patru ani și probabil că situația a variat.

Ea a fost văzută bucurându-se de excursii în numeroase ocazii, inclusiv un prânz la pub cu Harry, mergând la tratamente faciale lângă casa lor din Palatul Kensington și excursii la cumpărături.

Fiecare ziar britanic a refuzat să cumpere fotografii ale acestor călătorii. Niciun membru al personalului nu ar îndrăzni să-i spună lui Meghan unde ar putea merge.

Ziarul a ținut o poveste despre Thomas Markle până duminică înainte de nunta lui Meghan

Meghan Markle: „Dacă ar fi să folosim cuvântul trădare, este pentru că atunci când l-am întrebat, când ni s-a spus de către echipa de comunicare, aceasta este o poveste care urma să apară, pe care, de altfel, tabloidele o aveau se de vreo lună și cam așa și au decis să țină până duminica dinaintea nunții noastre pentru că doreau să creeze dramă, care este, de asemenea, un punct cheie în toate acestea.”

Meghan a afirmat că „tabloidele știau de o lună” că Thomas Markle a pus în scenă fotografiile paparazzi înainte de nuntă, dar „a decis să țină până duminica dinaintea nunții noastre ... pentru a crea dramă”, adăugând: „Nu au raportat știrea , au creat știrea. ' Ea a sugerat că „și-a pierdut” tatăl pentru totdeauna ca urmare.

Într-adevăr, departe de a sta pe povestea paparazzi, Mail on Sunday a publicat în 24 de ore de la obținerea dovezii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.