Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prințul Harry și Meghan Markle își arată mușchii, după ce regina le-a dat INTERIZS: Au anunțat că renunță la cuvântul 'Royal' din brandul lor

meghan markle prințul harry

Prințul Harry și soția sa Meghan nu vor folosi cuvântul „Royal” (n.r. Regal) pentru noul lor brand, a anunțat un reprezentant al ducilor de Sussex.

Un purtător de cuvânt al Ducelui și Ducesei de Sussex a declarat că, având în vedere regulile specifice guvernului britanic în legătură cu utilizarea cuvântului „Royal”, cuplul a fost de acord că noua lor fundație non-profit să nu poarte numele Sussex Royal Foundation, informează mediafax.ro.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, despre referendumul privind taxa Oxigen:Nu există o soluție perfectă

„Ducele și ducesa de Sussex nu intenționează să folosească ”Sussex Royal” în niciun domeniu după primăvara anului 2020", a spus purtătorul de cuvânt citat de CNN.

Ducele și ducesa de Sussex se vor întoarce în Marea Britanie la sfârșitul acestei luni pentru a-și îndeplini ultimele îndatoriri oficiale înainte de a se retrage oficial din poziția de membri seniori ai familiei regale.

Citește și: Scandal-monstru în Poliție! Pe cine ar proteja Marcel Vela – Reacție dură, după articolul Bugetul.ro

Presa britanică scrie că cei doi își vor îndeplini îndatoririle regale până pe 31 martie. În acest timp, Meghan Markle va marca Ziua Internațională a Femeii pe 8 martie, iar soțul său va avea mai multe apariții publice, inclusiv la Royal Albert Hall și la Westminster Abbey din Londra.

Începând cu 1 aprilie, ducii de Sussex nu ar mai avea un birou la Palatul Buckingham și tot atunci urmează să își lanseze și brandul odată cu o fundație non profit cu același nume.

Citește și: Raed Arafat atenționează: Asta e concurență neloială! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.