Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prinţul Harry şi Meghan Markle nu vor mai produce podcasturi pentru Spotify

Netflix/Youtube
printul harry meghan markle

Contractul dintre gigantul de streaming Spotify şi Archewell, organizaţia condusă de Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle, se va încheia, a anunţat joi Variety.

De când au semnat acordul în 2020 pentru o valoare estimată de 20 de milioane de dolari, cei doi au produs doar o serie cu marca lor de podcast Archewell Audio, scrie news.ro.

Programul, intitulat „Arhetipuri” şi găzduit de Ducesa de Sussex, a ajuns în fruntea mai multor topuri, ascultătorii ascultând conversaţiile dintre Meghan şi femei influente precum Serena Williams, Jameela Jamil şi Paris Hilton.

Spotify şi Archewell Audio au explicat că au decis să încheie acest contract „de comun acord” şi spun că sunt „mândri de seria pe care au produs-o împreună”.

Potrivit Variety, care citează o sursă anonimă, Spotify spera la mai mult conţinut. Harry şi Meghan caută o nouă platformă pentru programele lor, a adăugat site-ul, citând o altă sursă anonimă.

Harry, în vârstă de 38 de ani, şi Meghan, în vârstă de 41 de ani, au părăsit familia regală britanică la începutul anului 2020 pentru a se muta în California din cauza conflictelor şi tensiunilor, inclusiv a acuzaţiilor de rasism şi a presiunii din partea presei.

Ulterior, cuplul a continuat să critice instituţia britanică, în special printr-o autobiografie fără compromisuri a prinţului, un serial documentar pe Netflix şi un interviu cu influenta Oprah Winfrey.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.