Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prințul Harry şi Oprah Winfrey au realizat un serial despre lupta oamenilor cu bolile mintale

Printul Harry

Prințul Harry al Marii Britanii a dezvăluit că serialul pe care îl realizează în colaborare cu celebra producătoare de televiziune americană Oprah Winfrey este despre oameni care se luptă pentru "a se întoarce din cele mai întunecate locuri", potrivit contactmusic.net, anunță MEDIAFAX.

Noul serial se va concentra pe poveşti despre modul în care "spiritul uman se luptă să revină din locurile cele mai întunecate".

În vârstă de 35 de ani, prințul Harry colaborează cu Oprah Winfrey pentru realizarea acestui serial, care va fi distribuit de Apple TV. Iniţiativa are rolul de a contracara stigmatizarea cu care se confrută cei care suferă de boli mintale.

Episoadele vor fi regizate de Dawn Porter și Asif Kapadia, cel care a produs documentarul premiat cu Oscar despre cântăreața Amy Winehouse "Ami".

"Adunăm experți în materie pentru a ne consulta cu ei, motivul principal fiind părerea noastră că subiectul abordat este polivalent și că avem o responsabilitate uriașă să facem lucrurile corect. În timpul acestui proces, am înțeles deja câte studii au fost realizate și câtă informație care nu ajunge la public se află în acestea. Faptele și știința există, iar noi avem dreptul să cunoaștem totul", a declarat prinţul Harry pentru publicaţia The Telegraph.

Citește și: Miron Mitrea explică ce rol joacă în echipa Vioricăi Dăncilă: Eu am încredere că poate câștiga alegerile

"Ce am învățat și asimilez în continuare este faptul că, în domeniul sănătății mintale, al bolilor mintale și al conștientizării, toate lucrurile se răsfrâng asupra felului în care ne percepem pe noi și pe ceilalți", a adăugat Harry.

În urmă cu doi ani, prințul Harry a vorbit public pentru prima dată despre sănătatea lui mintală, pentru podcast-ul "Mad World", cu Bryony Gordon. Atunci a dezvăluit că aproape "s-a prăbușit total" încercând să nu se mai gândească la pierderea mamei lui, prințesa Diana, care a murit într-un accident de maşină, în 1997.

Sprijinul public pe care l-a primit după confesiune l-a ajutat foarte mult.

"După ce am făcut podcast-ul, reacția publică m-a făcut să îmi dau seama ce impact are simplul fapt de a împărtăși povestea și ce efect ar putea avea dezvăluirea experiențelor celor care suferă în tăcere. Dacă cei care vizionează pot înțelege durerea și experiența, vieți ar putea fi salvate, noi concentrându-ne pe prevenție", a spus Harry.

Prinţul Harry este al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii şi este căsătorit cu fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, din mai 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.