Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prinţul moştenitor Charles al Marii Britanii a ieşit din autoizolare, după ce, săptămâna trecută, a fost diagnosticat cu COVID-19

romaniatv.net
printul charles

Prinţul moştenitor Charles al Marii Britanii a ieşit din autoizolare, după ce, săptămâna trecută, a fost diagnosticat cu COVID-19 Până luni, în Marea Britanie au fost înregistrate peste 1.200 de decese provocate de noul coronavirus, anunță MEDIAFAX.

Prinţul moştenitor Charles al Marii Britanii a ieşit din autoizolare, după ce, săptămâna trecută, a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Citește și: Document făcut public de Dumitru Coarnă! Și fără măști de protecție, polițiștii sunt obligați să intre în misiuni cu persoane infectate cu coronavirus

Prinţul Charles, în vârstă de 71 de ani, a petrecut şapte zile în izolare, în Scoţia, el având simptome moderate ale bolii.

Soţia sa, ducesa Camilla de Cornwall, în vârstă de 72 de ani, a fost testată negativ, dar a decis şi ea să se autoizoleze.

"Clarence House (reşedinţa oficială a prinţului, n.r.) confirmă astăzi că, după ce a fost consultat de medic, prinţul de Wales a ieşit din autoizolare", a declarat un purtător de cuvânt.

Prinţul Charles şi-a petrecut cele şapte zile de carantină la Birkhall, o reşedinţă de pe domeniul regal Balmoral.

Citește și: Sindicaliștii din Poliție îl atacă pe Streinu-Cercel: Dacă un ‘specialist’ gândea așa

De cealaltă parte, palatul Buckingham a anunţat că regina Elizabeth a II-a, care s-a văzut cel mai recent cu prinţul Charles pe 12 martie, se simte bine şi urmează sfaturile medicilor privind protejarea sănătăţii sale. Regina s-a retras cu prinţul consort Philip la castelul Windsor.

Până luni, în Marea Britanie au fost înregistrate 1.228 de decese din cauza noului coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.