Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prințul Philip al Marii Britanii, soțul reginei Elizabeth a II-a, a fost internat, preventiv într-un spital din Londra

AFP
printul philip

Prințul Philip al Marii Britanii, soțul reginei Elizabeth a II-a, a fost internat preventiv, vineri dimineață, într-un spital din Londra, pentru observarea și tratarea unei maladii cunoscute, potrivit unui comunicat emis de biroul de presă de la palatul Buckingham, citat de express.co.uk, anunță MEDIAFAX.

Reprezentanții ducelui de Edinburgh au confirmat informația vineri, în timp ce regina Elizabeth a II-a se îndrepta spre reședința din Sandringham din Norfolk, unde va petrece Crăciunul alături de familie.

Citește și: Guvernul Orban, dinamitat din interior: Îmi doresc din toată inima să fie sfârșitul unui asemenea mod de a face politică

"Ducele de Edinburgh a venit din Norfolk, în această dimineață, la spitalul King Edward VII din Londra, pentru monitorizare și tratament legat de o maladie preexistentă. Internarea este o măsură preventivă, la recomandarea medicului majestății sale", se arată în comunicat.

Se crede că internarea a fost programată și nu una de urgență.

În vârstă de 98 de ani, prințul Philip s-a retras din viața publică în mai 2017, dar, de atunci, a mai apărut la câteva evenimente oficiale alături de regina Elizabeth a II-a.

El a fost și spitalizat de mai multe ori în ultimii ani, pentru diverse probleme de sănătate, cel mai recent anul trecut, pentru o intervenție chirurgicală la un șold.

Citește și: DNA a deconspirat o altă rețea importantă! .

Mult timp cunoscut pentru energia lui inepuizabilă, Philip i-a stat alături soţiei sale, fără greşeală, în cei 67 de ani de domnie ai acesteia, iar regina spune că prinţul este "stânca ei". Pe 20 noiembrie 2017, prințul Philip a sărbătorit 70 de ani de căsătorie cu regina Elizabeth, aceasta fiind primul monarh britanic care a celebrat o nuntă de platină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.