Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro România a identificat conspirația care subminează Guvernul Dăncilă

Inquam Photos / Octav Ganea
umbra Florii

Situația politică a luat-o razna chiar la sfârșitul verii. Aflăm că Guvernul a vrut să fie dat jos în 10 august prin lovitură de stat și că șeful PSD era să fie asasinat... cu privirea.

Europarlamentarul Laurențiu Rebega (Pro România), a lansat pe pagina sa de socializare un atac la teoriile conspiraționiste ale Guvernului, spunând că ”Singura conspirație cu care se luptă Guvernul este cea a prostiei”.

ALERTĂ Tudorel Toader pregătește LOVITURA: 'Declanșez procedura de evaluare a activității procurorului general'

”Guvernul României se luptă din toate părțile cu o monstruoasă conspirație care îl atacă insidios, întinzându-și tentaculele obscure peste tot și influențând deciziile, acțiunile politice și economice, ba chiar și discursurile miniștrilor și ale susținătorilor acestora din Parlament. Doar după o analiză atentă poate fi recunoscută și identitatea acestei conspirații care oprește Guvernul să ia măsurile necesare în criza pestei porcine, să se pregătească pentru perioada în care România va fi la președinția Consiliului UE, să sărbătorească în mod coerent și serios Centenarul sau să ia aminte la schimbările geopolitice care se petrec în preajma noastră și care găsesc statul român total nepregătit”, a transmis europarlamentarul Pro România.

Rebega nu ezită să ironizeze și teoria asasinatului lui Dragnea: ” Ceea ce asasinează evoluția României, îi debilitează instituțiile, îi murdărește imaginea în plan extern și o transformă într-o țară instabilă și impredictibilă este conspirația prostiei. Aceasta bântuie nesancționată pe holurile Guvernului, prin comunicatele oficiale, prin planurile secrete ale partidului de guvernământ, prin ordinele date Jandarmeriei, prin explicațiile aiuritoare despre manevrele care opresc Executivul să își facă treaba, practic peste tot pe unde ar trebui să domnească profesionalismul, buna credință și dorința de a face ceva bun pentru România”.

Călin Popescu Tăriceanu, prima reacție din politică, după ce Tudorel Toader a anunțat că declanșează procedura de evaluare a lui Augustin Lazăr: E încurajatoare

Europarlamentarul Pro România amintește și de statul paralel: ”Până la statul paralel, Guvernul este atacat feroce de prostia paralelă care-i blochează toate inițiativele și care denotă o Românie condusă de incompetenți, o imagine falsă, desigur, datorată conspirației mondiale care îi oprește pe miniștri să se exprime corect în limba română sau să își îndeplinească obligațiile din fișa postului. Dacă nu era această conspirație supremă, Guvernul ar fi fost îndrăgit, iar miniștrii săi ar fi fost un model de acțiune coerentă și eficientă. Dar cu prostia nu te pui, iar acest dușman agresiv a subminat până în prezent toate inițiativele Executivului”.

Soluția oferită de Rebega este în tonul general al postării: ”Tocmai pentru a contracara această conspirație care atacă precum o plagă funcționarea statului român, este momentul ca Guvernul Dăncilă să se refugieze departe de Palatul Victoria și să lase unor persoane competente grija administrării statului, dejucând astfel planurile malefice ale prostiei cuceritoare. Există destui profesioniști în România care să se ocupe de treburile țării fără să se încurce în conspirații și care să nu fie atacați de prostia paralelă. În schimb, Guvernul Dăncilă ar putea să se ocupe de scenarii la Hollywood, unde asemenea narațiuni pot aduce profituri cinstite fără să antreneze prăbușirea unei țări în realizarea lor”.

Citește și: Mega-tranzacție pe piața locală! Ce cunoscută bancă ar putea să dispară din România/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.