Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro România, acuzații dure la adresa lui Dăncilă

facebook.com
Pro Romania

Europarlamentarul Laurențiu Rebega (Pro România) îl acuză pe premierul României că are ”autoritate zero”. Potrivit lui Rebega, ”nivelul de autoritate se vede din episodul hazliu al demisiei ministrului Educației” care arată în felul următor: ”UDMR are o problemă cu o Ordonanță de Guvern dată în august. Pentru că nu face parte din coaliția de guvernare, dl. Kelemen acționează – corect! – în Parlament, interpelându-l pe președintele Camerei Deputaților. Dl. Dragnea îl cheamă la ordine direct pe ministrul Educației. Ministrul Educației se supără și își dă demisia. Unde este d-na Dăncilă în acest scandal?

Iată măsura autorității premierului României”.

Rebega pune apoi întrebarea că dacă într-o chestiune banală, d-na Dăncilă este ocolită cu atâta nonșalanță, ”cum poate ea discuta convingător cu liderii europeni? Cum își poate reprezenta țara? Care va fi, în perspectivă, credibilitatea României?” Iată de ce, spune europarlamentarul Pro România, ”este imperios necesară o schimbare. Nu numai a unui ministru, nu numai a unui guvern, ci a unui mod păgubos și șmecher de a face politică!”

Rebega explică în comunicatul său de presă că săptămâna viitoare, la Strasbourg, în plenul Parlamentului European, se discută situația statului de drept în România și că dezbaterea vizează direct unele măsuri întreprinse de guvernarea PSD-ALDE. ”Am susținut întotdeauna că aducerea în discuția forurilor europene a problemelor interne din România trebuie făcută doar în situații excepționale, când toate căile de negociere politică internă sunt blocate. Prim-ministrul României a întreprins o vizită la Bruxelles și s-a întâlnit cu șefii principalelor grupuri politice din Parlamentul European și cu alți oficiali europeni. Foarte bine, este exact ceea ce trebuia să facă! Problema este cu câtă autoritate a vorbit șefa Guvernului român!”, ai spune europarlamentarul Pro România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.