Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro România aruncă BOMBA - Depune PLÂNGERE PENALĂ împotriva conducerii Camerei Deputaților

stiripesurse.ro
pro romania

Pro România a pregătit o plângere penală pentru conducerea Camerei Deputaţilor pe motiv că nu pune în practică o decizie a Curţii Constituţionale privind constituirea grupului deputaţilor independenţi Pro Europa, a anunţat marţi Daniel Constantin, lider al partidului, conform Agerpres.

Citește și: DEMISIE BOMBĂ în PNL - Un primar a renunțat la funcție, după ce a câștigat alegerile

"Este aceeaşi mentalitate abuzivă, nici nu au luat în calcul solicitarea pe care noi am făcut-o. Unii spuneau că nu s-a făcut înregistrarea, alţii că nu se găseşte, alţii că nu este statutar. Camera Deputaţilor sub conducerea PSD continuă această manieră abuzivă de a nu respecta deciziile CCR ca atare. Grupul nostru a pregătit deja o plângere penală pentru cei care conduc Camera Deputaţilor în acest moment şi, probabil, vom depune această plângere penală astfel încât conducerea Camerei Deputaţilor să fie obligată să pună în practică ceea ce a decis CCR. Nu cerem niciun favor, cerem doar să se respecte legea. Din păcate, nu au înţeles, nu mai vorbesc de vot, nu au înţeles nici această modalitate în care trebuie condusă în mod democratic Camera Deputaţilor şi nu avem altă variantă decât să depunem plângere penală", a afirmat Daniel Constantin, după şedinţa Biroului permanent al Camerei.

Daniel Constantin a precizat că deputaţii care fac parte din Pro România au solicitat în Biroul permanent al Camerei constituirea grupului de deputaţi independenţi Pro Europa.

"Avem solicitarea pentru constituirea grupului de independenţi Pro Europa. Aşa cum ştiţi, am început acest demers lunile trecute, în această sesiune parlamentară. Ieri am depus o nouă cerere. Vin la această şedinţă cu speranţa că, în urma votului de duminică, liderii PSD care conduc în continuare Camera Deputaţilor au înţeles mesajul votului şi că, începând de astăzi, acea atitudine de forţare a legii din trecut, inclusiv din partea domnului vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor Florin Iordache, nu va mai exista", a spus Daniel Constantin, la Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.