Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro România îi cere lui Mihai Tudose să renunțe la mandatul de europarlamentar

Pro România îi solicită lui Mihai Tudose să renunțe la mandatul de europarlamentar, pe care l-a obținut pe listele partidului. Conducerea Pro România consideră că Mihai Tudose a ales să plece din partid când a negociat cu PNL voturile pentru instalarea Guvernului Orban.

„PRO România consideră că Mihai Tudose a plecat din partid atunci când a negociat voturile pentru instalarea Guvernului Orban. Din acest motiv, întrucât acum este susținator al PNL, așteptăm să dea dovadă de minimă onoare și bun simț, iar în acest sens să redea partidului mandatul de europar-lamentar. Atragem atenția asupra faptului că funcția de europarlamentar a fost câștigată de Vic-tor Ponta, prin munca a mii de colegi și simpatizanți PRO România din toată țara. Chiar dacă Mihai Tudose pierde salariul și beneficiile aferente statutului de europar-lamentar, avem toate încrederea că Ludovic Orban și PNL îl vor recompensa pentru “serviciile” sale. Faptul că acum își negociază poziția în PSD este problema sa și a social-democraților”, a transmis Pro România, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Pe de altă parte, Mihai Tudose susține că Victor Ponta ar trebui să plece din partid.

„Observ, din nou, dorința nestăvilită a lui V. Ponta de a ,-scăpa- cât mai repede de toți cei care îl -încurcă- nefiind de acord cu toate ideile lui. A reușit să-i suspende pe fondatorii partidului. Acum e partidu’ lui! A suspendat/îndepărtat parlamentarii care nu ascultă orbește orice edict. A reușit ca în câteva luni sa devină nefrecventabil și lipsit de credibilitate. Îl încurc foarte tare și eu și în consecință, face orice să mă facă să plec... Știți cum e vorba aceea cu -,să te ferească Domnul de ruga îndeplinită-.... Fiindcă atunci, cu noi toți plecați, el va mai vinde iluzii până la parlamentare când pragul de 5% va fi de neatins...Șansa PRO Victore e... plecarea ta”, a scris Mihai Tudose, pe Facebook.

Mihai Tudose a declarat, pe 7 noiembrie, că Biroul Executiv în care a fost retras sprijinul politic pentru cei care au votat Guvernul Orban a fost convocată nestatutar. El a mai spus că suspendarea din funcția deținută în cadrul Pro România a lui Sorin Cîmpeanu va duce la imposibilitatea ca acesta să semneze liste pentru reprezentanții formațiunii în secțiile de votare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.