Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro România insistă că NU au defecțiuni semnificative la Dolj: Marea mutare politică a Liei Olguța Vasilescu este doar o culegere de resturi

Facebook
pro romania

Liderii Pro România insistă că la Dolj nu au fost ”transferuri” de marcă spre PSD. Secretarul executiv al partidului, Constantin Iacob, susține că e vorba de ”resturi” care nu au obținut rezultate la alegerile locale și că nu e vorba de ”peste 400 de membri” ci doar de 11 foști membri:

”Cand Ciolacii, Olguții si securiști tip conserva  construiesc noul PSD!

Știrile create de Lia Olguța Vasilescu sunt demne de legendarul Radio Erevan: “nu i s-a dat, ci i s-a furat și nu era o mașină, ci o bicicletă”. Doamna primar al Craiovei anunță cu mândrie faptul că toată organizația PRO România din oraș, împreună cu președintele ei, ar fi trecut la PSD. Din păcate pentru fosta jurnalistă, adevărul îi strică știrea-bombă: Cătălin Resceanu nu este președintele organizației, iar cei “peste 400 de membri” sunt de fapt 11 foști membri, dați afară după alegerile locale.

Marea mutare politică a Liei Olguța Vasilescu este doar o culegere de resturi. Dacă oamenii care au avut rezultate proaste pentru PRO România sunt primiți cu mare pompă la PSD, oare pe ce oameni se baza la Craiova, până ieri, marele partid?”, susține liderul Pro România pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.