Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro România lansează o petiție pentru stoparea introducerii Split TVA

facebook.com
Pro Romania

Partidul lui Victor Ponta, Pro România, a lansat on-line o petiție prin care cer stoparea măsurii Split TVA introdusă de Guvernul Tudose pentru o mai bună colectare a TVA:

”1. PRORomania considera ca introducerea masurii #splitTVA va sugruma firmele si antreprenorii care creeaza locuri de munca si platesc salarii in economia reala. Daca si tu crezi ca masura initiata de #LiviuDragnea cu complicitatea lui #CalinPopescuTariceanu este gresita, atunci semneaza petitia "Petiție privind eliminarea obligativității plății defalcate a TVA !"

2. Masura #SplitTVA pe care vrea sa o introduca Liviu Dragnea nu a fost prinsa niciodata in #ProgramuldeGuvernare. Daca si tu simti ca ai fost pacalit la alegerile din 2016 atunci scrie-le parlamentarilor din judetul tau sa respinga prin vot aceasta masura care va ingenunghea economia.

3. Liviu Dragnea si Mihai Tudose vor sa introduca masura SPLIT TVA care va duce la inchiderea multor companii antreprenoriale. Fara dezbatere publica si fara consultarea mediului de afaceri. Aceasta masura va trimite Romania inapoi in anii '90. PRO Romania se opune acestei masuri la nivel parlamentar. Ajuta-ne sa fim auziti si sa oprim acest masacru economic initiat de Liviu Dragnea. Protesteaza pe Facebook, semneaza petitia aici:

https://www.petitions24.com/petiie_privind_eliminarea_oblig…

4. Liviu și Mihai distrug companiile mici și mijlocii și locurile de munca. Oprește-i pe Liviu și Mihai!!!”, se spune în postarea Pro România de pe contuld e socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.