Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro România: PSD este un partid fără viitor!

facebook.com
Rebega, Constantin Ponta

Europarlamentarul Laurențiu Rebega (Pro România) comentează pe pagina sa de socializare situația din PSD, spunând că partidul ”PSD s-a împiedicat de momentul adevărului...... dar s-a ridicat și a plecat mai departe”.

”CEx-ul de săptămâna trecută nu a rezolvat nimic din tensiunile interne ale principalului partid de guvernământ. Nu am fost niciodată adept al ideologiei PSD, iar acum, cu atât mai puțin. Cu toate acestea, nimeni nu poate fi indiferent la frământările dintr-un partid care se află la guvernare. În acest moment, în România, PSD este ca elefantul în magazinul de porțelanuri. Problemele interne nu fac rău atât liderilor sau partidului, cât României în ansamblu”, este de părere europarlamentarul Pro România.

Rebega mai spune că că ”episodul de săptămâna trecută a fost un preș așternut frumos pe grămada de gunoi. Dar problemele nerezolvate la timp se complică și se amplifică întotdeauna. Din punctul meu de vedere, PSD este un partid fără viitor! Și dacă PSD rămâne la guvernare, riscăm ca și România să-și piardă viitorul”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.