Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro România va vota orice Guvern cu condiția să accepte două măsuri economice anti-criză. Explicațiile lui Victor Ponta / VIDEO

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat joi seară, la B1TV, că parlamentarii formațiunii vor acorda votul de învestitură oricărui Guvern care acceptă două măsuri economice propuse de Pro România pentru a ajuta atât românii cu venituri mici, cât și firmele care au probleme, să treacă prin criză. Condițiile Pro România pentru a vota viitorul Guvern vor fi prezentate, pe larg, duminică, a precizat Victor Ponta.

Tot joi, la DcNews, liderul Pro România a explicat:

„Eu as vota un guvern, dar nu asa pe sub masa, asta nu-mi place la PSD, ca o fac pe sub masa. Dar as pune niste conditii clare: 'Domn'e, daca vreti sa va votez, vreau sa faceti aceste doua masuri ale noastre, ale Pro Romania, care se refera la oamenii care n-au venituri sa treaca prin criza si la firmele care se inchid in criza. Daca faceti acest lucru..'. Adica mi se pare mult mai corect sa pui pe masa. Nu pot sa ma fac ca ma razboiesc si pe sub masa sa negociez sa te votez. Nu e ok lucrul asta si cred ca oamenii simt”.

„Eu am discutat cu colegii mei. Avem cele doua masuri ale noastre. Daca exista un Guvern care le pune in aplicare, votam acel Guvern. Nu ma intereseaza functii, nu am nevoie de asa ceva. Vreau sa stiu ce face Guvernul cu partea economica”, a mai declarat Victor Ponta.

Vezi și: Cum ar putea arăta viitorul Guvern (variantele PNL) .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.