Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro România vrea demiterea Guvernului, nu remanierea!

Pro Romania
Pro Romania sigla

Europarlamentarul Laurențiu Rebega (Pro România) cere demiterea Guvernului, nu remanierea, ca urgență imediată pentru România. El își justifică solicitarea prin aceea că România trebuie să fie condusă de un alt Guvern la preluarea președinției UE.

”Pe 13 noiembrie, Comisia Europeană va publica Raportul MCV pentru România. La ce să ne așteptăm? Comisia a anunțat deja că va prezenta o analiză detaliată despre modificarea legislației în domeniul justiției luând în calcul și dacă au fost respectate cele două avize ale Comisiei de la Veneția pe Legile justiției și Codurile penale. Asta înseamnă că dacă viitorul raport ne este defavorabil (și e clar va fi!), dacă progresele de până acum ale României nu mai sunt considerate temeinice și ireversibile, țara noastră nu va scăpa de mecanismul de verificare și cooperare (MCV) nici în 2019!”, explică Rebega situația defavorabilă a țării noastre.

Mai mult, spune europarlamentarul Pro România, ”pe 14 noiembrie, Parlamentul European va vota rezoluția privind statul de drept în România, care e lesne de anticipat că va fi la fel de dură. Guvernul României a sfidat situația și a reușit să anuleze toate evaluările pozitive de până acum”. Rebega își încheie mesajul pe un ton sumbru: ”Această guvernare toxică a târât România în cea mai întunecată criză de până acum și cred că cea mai mare urgență a noastră este demiterea, nu remanierea! România are nevoie de o alternativă, iar președinția din ianuarie 2019 trebuie să ne prindă cu un alt Guvern!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.